1. joulukuuta 2014

The Body Shop joulukalenteri: Luukku 1

Joulukuun ensimmäinen = voi hyvällä omatunnolla aloittaa jouluhöyryämisen! Mieheni kiikutti minulle The Body Shopin joulukalenterin sairaslomalla, kun tein henkistä kuolemaa ja valoin itseeni epätoivoa parantumattomuudestani. Olin aiemmin ohikulkumatkalla liikkeessä huokaillut kalenterin perään , kun en aiempina vuosina ollut päässyt osalliseksi edes Ciaten kynsilakkakalenterista.


Tämä on juuri täydellinen, vaikka 65 euron hinta vähän kirpaisikin. Toisaalta kun The Body Shopin tuotteisiin en ole koskaan pettynyt, voi kalenterin avulla tehdä uusia löytöjä ja hemmotella itseään, kun ei muuten kuitenkaan raaskisi.

Toivon, että kalenterista paljastui paljon herkullisen tuoksuisia ihonhoitotuotteita, vaikka veikkaan luukkujen muodosta päätellen, että myös meikkejä on luvassa. Minulla on kuitenkin hyvät lähtökohdat tälle kalenterille, sillä en ole shoppailut The Body Shopilla varmaan kokonaiseen vuoteen, eikä siksi tällä hetkellä aktiivikäytössä ole yhtään TBS:n tuotetta.


Möngin huonosti nukutun yön jälkeen (migreeninalku elokuvissa ja ekat sahalaitani, yök) kahvikupin kanssa kalenterin ääreen ja tuoksujen sekamelska tulvahti boksista, kun avasin sen viralliseen muotoonsa. Muistin aiemmasta skannailusta, missä ykkönen sijaitsee ja avasin luukun (ei huolta, joka päivä ei tule näin yksityiskohtaista selostusta luukkujen avaamisesta).

Ja 1. luukusta paljastui 
Almond Hand & Nail Cream
 30 ml | 6,50 €Mantelintuoksuinen voide käsille ja kynsille ei kynsibloggaajaa ainakaan haittaa, mutta tuoksuna manteli on vähän hyökkäävä. Tulee mieleen marsipaani. Mutta ei huono aloitus, ihonhoitotuotteita toivoinkin :)

Pidän tuosta alumiinituubin lookista, vaikka korkkaamisen jälkeen rasvaa pursusikin reippaasti tuubiin jääneiden painaumien takia. Painaumia on vaikea saada suoristettua ja se tarkoittaa sitä, että tila pakkauksessa vähenee ja mönjä tahtoo ulos. Ekalla käyttökerralla rasva tuntuu hyvin kosteuttavalta, mutta öljyiseltä, eikä se imeydy järin nopeasti.


Onkohan The Body Shop tehnyt niin fiksusti, että olisi laittanut eri kalentereihin eri tuoksuisia tuotteita? Se olisi paljon jännempää, kuin että kaikilla bloggaajilla vilkkuu blogeissa identtiset rasvat ja purnukat päivästä toiseen, kuten Livbox-merkinnöissä yleensä.

Joko teidän joulukalenterit on korkattu? Joko joulu saa tulla?

8 kommenttia:

 1. Tämä bodyshopin joulukalenteri olisi kyllä ollut kiva. Mutta oon niin huono käyttämään rasvoja saatika meikkaamaan. Mutta uudet pienet "tilpehöörit" on kivoja..uusina :D Niitä ei jaksa katella kovin pitkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki joulukalenterit ovat aina ajatuksena niin ihania, mutta harvoille tuotteille löytyy oikeasti hurjasti käyttöä. Siksi tämä kalenteri sai minut innostumaan, kun TBS kosmetiikka on niin hyvää tavaraa, että jos ei nyt ihan omia mieltymyksiä satu vastaamaan, tulee varmasti jokaiselle tuotteelle käyttöä lähipiirissä :)

   Poista
 2. Mulla ainakin tuli sama tuote kalenterista eli ei varmaankaan taida olla vaihtelua tuotteissa. Muuten kyllä samanlaiset fiilikset tuosta voiteesta ja mullakin pursusi kauhea kasa sitä avauksen jälkeen ulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin taitaa olla, samat tuotteet kaikissa kalentereissa. Joo vähän kökkö tuo pursuaminen, meni pari käyttökertaa vähän hukkaan kun mönjä survoutui väkisin ulos. Huomista luukkua odotellessa! :)

   Poista
 3. Samat tuotteet kaikissa (tuskin ne muuten olisi sitä listaa sinne taakse jaksaneet väsätä) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en uskaltanut vilkuilla sitä listaa iloisten yllätysten toivossa :D Voi kunpa joku vuosi tajuaisivat tehdä vähän eri tuotteilla, paljon jännempää olisi!

   Poista
 4. Tuollainen kalenteri ois kyllä mahtava!! TBS:n tuotteet on ihan parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi minäkin tähän konseptiin ihastuin :)) TBS:n valikoimalla ei voi kovin herkästi mennä pieleen!

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3