20. joulukuuta 2014

The Body Shop joulukalenteri: Luukku 20

Järkkärin akku on alkanut temppuilla (tai sitten unohdan sen vaan aina päälle?) ja jouduin turvautumaan ikivanhaan pokkariin, joka ihmetyksekseni toimii vielä. En edes muista milloin olen tuon PowerShotin XS200:n hankkinut, ehkä joskus 2008?


20. päivän luukusta kuoriutui
Wild Argan Body Lotion
60ml | n. 5€

Voiteessa on miellyttävän pehmeä, ehkä juuri arganöljylle ominainen tuoksu ja sen vuoksi siitä tulee jokin syötävä mieleen. Koostumus on kalenterista saaduista vartalovoiteista miellyttävin, se normaali body lotion, joka tulee purnukasta pienellä puristuksella. Moringa Body Milk nimensä mukaan on maitomaisen ohut ja valuu pullosta vain pyöräyttämällä sitä vähän ylösalaisin. Molemmat joulusarjan shimmervoiteet Frosted Cranberry ja Glazed Apple taas ovat niin paksua tavaraa, että olen rullannut korkin aina kokonaan pois ja puristanut kunnolla pulloa, että voide tulee klönttinä ulos.


Tämä oli kohdallani onnistunut tuote, nimittäin heti pyörii mielessä täysikokoinen pullo. Joskin kyllä ne Coconut ja Shea tuoksuina silti taitaisivat voittaa Wild Arganin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita <3