3. joulukuuta 2014

KBShimmer Excuse Me I Blurpled

Viikottainen KBShimmer kuolaushetki. Hiljentykäämme.


Swatchausvuorossa Excuse Me I Blurpled, joka on upea violetti jelly ja se taittaa valosta riippuen myös navyn siniseen. Lakka on ladattu metalisilla sinisillä ja lämpimän violeteilla mikroglittereillä ja vähän isommilla hexaglittereillä. Virallisen kuvauksen mukaan joukossa on myös ripaus kuparinvärisiä glittereitä. Blurpledin päälle kannattaa laittaa kunnon päällyslakkakerros tai pari, koska pinta jää rouheaksi, helposti vähän epätasaiseksi.

Itseasiassa swatchien perusteella odotan vielä sinisempää yleisfiilistä, mutta minun yksilöni on selvästi jämptin violetti. Voiko tämän volyymin indielakoissa olla selkeitä sävyeroja? Kuvittelin myös oman Razz-icalini olevan kylmpempi ja vadelmaisempi kuin useimmissa näkemissäni swactehissa. Se ei siis minua haittaa, tekee vain hommasta astetta käsinkudotumpaa ja siitä minä pidän.


Hutaisin vielä yhdet talvipäivän pikaleimaukset Konad - Hepburn Bluella ja MoYou London - Festive Collection 06 -laatalla. Näistä näittekin kuvaushetkellä vilauksen Instagrammissa :)


Valonpilkahduksia synkkään kaamokseen! 

Tämän päivän kalenterilöydökset paljastamma huomisen luukun kera, koska kamera ja "studio"valaisimet ovat tärkeissä tehtävissä toisaalla.

6 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita <3