5. joulukuuta 2014

#ablecaw14 Week 12: Pretty In Pink


Perjantain kunniaksi onkin hyvä korkata viikon ekat haastekynnet, aiheena tällä kertaa Pretty In Pink. Jotenkin mielessäni kaavailemat kynnet olivat söpömmät ja totesin, että kokonaisuus toimisi omaan silmään  paremmin lyhyemmissä kynsissä.

Omistan harvinaisen vähän vaaleita pinkkejä (oikeastaan en yhtään täysikokoista lakkapulloa). Päätelmieni mukaan siksi, että ihonsväyyn sopivaa vaaleanpunaisen sävyä on hankala löytää, varsinkaan jos ei halua tuksuviboja tai ainaista marjapuuronpinkkiä. Ja siksi, että mokomat cremet eivät ole ylimpiä ystäviäni muuten kuin toisten kynsikuvissa.Söppänänä pinkissä -kynnet saivat pohjalle Gina Tricotin hyväksihavaitun valkoisen cremen ja päälle töpötellyn vaaleanpunaisen lakan EFFECT Nail Design Kit -kokoelmasta. Suunnittelin jo syyskuussa, että Pretty in Pink -lakkaukseen haluan tavalla tai toisella Essie - Pinking About You:n, jota tätä ennen en ollutkaan swatchia enempää käyttänyt. Ihana on.


Valkoinen lakka Gina Tricot - White
Vaaleanpunainen lakka EFFECT Nail Design Kit - Bring the Champagne -kokoelmasta
Vaaleanpunainen glitterlakka Essie - Pinking About You

 leimauslaatta MoYou London - Pro Collection 02*

*saatu MoYou Londonilta miitin goodie bagissa


Leimaukset ovat yllätysyllätys, taattua MoYou Londonia, Pro Collection 02:sen kaarikuosi, joka käden pienimmille kynsille printattuna ei näy niin hyvin kuin toivoin.

Ja vielä pieni katsaus Pinkin About Youhun. Glitter on aivan ihanannäköistä, ei kiiltävää, muttei mattapintaistakaan. Suorastaan sellaista himmeää satiinia. Glitter on perinteistä hexamallia ja niitä löytyy lakasta ainakin viittä eri kokoa.


6 kommenttia:

 1. Ihanat pinkit söpöyslakat :) Tuo Essie vähän houkuttelee muakin... Yritän pitäytyä hankkimasta, jää nähtäväksi miten käy ;D

  VastaaPoista
 2. Tuo Essie on jotenkin niin söpöisen näköinen, mutta kerrankin tiedän jopa ostamatta lakkaa että se ei ole "mun juttuni" - vaikka toimiikin hyvin muilla :)

  VastaaPoista
 3. Oih<3 Todella upeat kynnet!
  Tuo Essie täytyy kyllä muistaa ottaa seuraavaan tilaukseen mukaan!

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3