25. lokakuuta 2014

Lushin joulu ja halloween 2014 - Voiko tätä syödä?

Muistan elävästi kun ensimmäistä kertaa astuin Lushin liikkeeseen Helsingissä, joskus vuosia sitten, ja aistit saivat kokea jotain unohtumatonta. Uudenlainen kosmetiikan läpilyönti oli varmaa. Ensimmäisenä Lushista muistuu varmasti mieleen upeat, erilaiset, valloittavat tuoksut, mutta rakastan Lushissa myös tuotteiden esillelaittoa, niiden mieletöntä valmistustapaa jättimäiseksi saippuakimpaleeksi ja sitä, että jokainen tuote on yksilöllinen ja jokainen ostettu saippuapala erilainen.

Messuviikonloppuna pääsimme Annien, Mirkan ja Niniaen kanssa tutustumaan Lushin joulu- ja halloweentuotteisiin. Lushin pr-vastaava, ihana Sanni, esitteli meille kaikki herkulliset ja jouluntuoksuiset kausisaippuat, kylpyvaahdot, suihkugeelit ja lahjaideat. Kuvaraskas postaus luvassa, sillä visuaalista namia oli niin paljon tarjolla! 


Joulun tarjoilupöytä numero 1 näytti tältä. Tänä vuonna suihkugeeleistä löytyy tuttu pinkki, makean hattarainen Snow Fairy, raikkaan omenainen So White, ruusuinen arganöljyä sisältävä Rose Jam ja mausteinen, glitterillä höystetty joulunpunainen Hot Toddy. Erikoisuutena pullojen seasta voi bongata myös First Snow -kimallevalopuuterin, jolla voi koristella itsensä tai joulukuusen ;)


Pöydästä löytyy myös esimerkiksi appelsiinista Celebrate-vartalovoidetta, pinkkiä enkelinmuotoista Snow Fairy Sparkle -hierontapalaa ja liukasta Snowman-kylpyjellyä.



Ja tietenkin kauden huulituotteet, eli huulikuorinta Santa's Lip Scrub, joka tuoksuu (ja maistuu) kolalle ja kirsikalle. Kuoriva ainesosa on tietenkin sokeri, jonka lisäksi kuorinnassa on paljon erilaisia öljyjä. Kyllä tämä nyt paremmalta maistuu ja tuntuu kuin omat hienosokeri-, öljy- ja hunajaviritelmäni.

Huulikuorinnan lisäksi myös huulivoidetta saa myös joulupukkiteemaisena: Santa Baby Lip Tint antaa hoidon lisäksi pirtsakan punan huulille.



Toinen jouluasetelma oli täynnä isoja lohkareita kauden saippuoita, jotka tuttuun Lushin tyyliin herättivät hemmotteluhetkien toivon lisäksi myös ruokahalua... Marsipaanin tuoksuinen kultakuorrutettu Snowcake sopii myös herkemmälle iholle ja se sisältää mm. ruusua ja mustaherukkaa.



Saippuoista Yog Nog oli oma kausisuosikkini kermaisuudessaan ja se sisältääkin mm. ihoa hellivää soijajugurttia. Täysin syötävän tuntuinen! Reindeer Rock taas hurmasi ulkonäöllään ja tämä saippua on kuulemma saanut inspiraationsa skandinaavisista kalliomaalauksista, wihii! Ensimmäisenä ainesosana näkyy olevan puolukkauute. *Skandinavian approval*



En voi katsoakaan näitä kuuluisia Melting Snowman -lumiukkoja ajattelematta Frozen-leffan Olaf-lumiukkoa. Onneksi nämä onkin tarkoitettu kylpyveteen heitettäväksi ja sulatettavaksi.

Vieressä kököttää mielettännäköinen pallo nimeltään Baked Alaska, jonka sisältä paljastuu revontulia ja raikasta sitruunamyrtin, greipin ja ylang ylangin tuoksua.


Sitten pääsemmekin säntäilevään pukkiin, eli kylpyvaahtoon nimeltä Dashing Santa. Pukki-raukka pyöri pitkin vesiastiaa kunnes lopulta suli satsumantuoksuiseksi kylpyvedeksi.


Myös nämä ylisöpöt The Christmas Penquin -joulupingut kököttivät rivissä odottaen pulahtamista kylpyveteen.


Joulun kylpysulina edustivat mm. kaakaovoita sisältävät hopeaglitterinen Star Light, Star Bright ja enkelinmuotoinen  Snow Angel. Lushin glitterit eivät sisällä PET-muovia.


Tämä kaveri onkin veikeä tapaus, nimittäin ruisleivän näköinen ja tuntuinen palanen itseasiassa sisältää täysjyväleipää ja on inspiroitunut leipomisesta. Palan nimi on Movis ja se on tarkoitettu syömisen sijasta kasvojen hellästikuorivaan puhdistukseen. Movis ei varsinaisesti kuulu jouluvalikoimiin, mutta ihmettelimme ja hipelöimme sitä hartaudella.


Ja sitten herkulliseen Halloweeniin. Fairy Ring -saippua on veikeä punaoranssi saippuainen sienitalo, joka sisältää ihan oikeita siitakesieniä! Saippua on värjätty niin, että minusta näyttää kuin sisällä paistaisi kutsuva lämmin valo :)


Kultaiset Sparkly Pumpkin- kimallekurpitsat hurmasivat ulkonäööään ja aiheuttavat kylpyvedelle kullankimalteisen appelsiininkukilta, mustaherukalta, katajanmarjoilta ja limeltä tuoksuvan muodonmuutoksen.



Muuta valikoimaa Lush tietenkin tarjosi kaikille aisteille (no paitsi sille maku..) yltäkylläisesti. Kunpa tämä liike sijaitsisi hieman lähempänä, niin pääsisi joskus kokeilemaan useampia hemmottelutuotteita.



Kotiinviemisiksi saimme ihanat yllätyspussukat, joista paljastui tietenkin sekalainen setti joulutuotteita. Minun pussistani kuoriutuivat Hot Toddy -suihkugeeli, Baked Alaska -saippupalanen ja jippii, Santa's Lip Scrub!


Huh huh, olisihan tuossa muutama huumavantuoksuinen joululahjaidea itse kullekin. Tämä oli ensimmäinen kerta kun pääsin ihan kädestäpitäen tutustumaan Lushin joulutarjontaan ja olen aika lailla myyty!

Mutta kertokaas, onko teillä suosikkituotteita Lushilta? 
Oletteko aiempina vuosina kokeilleet Lushin joulutuotteita?

4 kommenttia:

  1. Kyllähän sitä aina jotain :D Tilaan tosin Brittien Lushilta, sillä siellä on halvempaa.
    Tänä vuonna Snow Fairy sai jäädä välistä, sillä kyllästyin sen tuoksuun.

    Mm. Dashing Santa ja Hot Toddy tarttuivat tilauksessa mukaan, sekä Cupcake- tuorenaamio :)

    VastaaPoista
  2. En oo koskaan kokeillu näitä tuotteita. Tämän postauksen luettuani taidan tietää mitä kaikki mun läheiset saa joululahjaksi... Unohtamatta tietenki omia joululahjoja ittelleni... :D

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia :). Snow Fairy on tuote, jota on pakko tänä jouluna vihdoin kokeilla.

    VastaaPoista
  4. Oi, nuo sun kuvat Lushilta on kuin taideteoksia ja mukava postaus muutoinkin; informatiivista kun sulla oli niin monen tuotteen nimi mainittuna. Kävin itsekin just tutustumassa Lushin uutuustuotteisiin. :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3