9. lokakuuta 2014

#ablecaw14 Week 4: Play That Song


The Finnishable Nail Polish Challenge (Autumn Winter)  2014 on pyörähtänyt onnellisesti jo neljännelle viikolle. Kylläpä aika hujahtaa! Olen vähän jälkijunassa näiden kynsijulkaisuideni kanssa (torstaina viikon ensimmäinen), kuten kaiken muunkin bloggailun (selvästi rajoittunut "pakollisiin").

Uusi työni on mielenkiintoista, mutta vie mehuja, varsinkin kun tämä huitelija ei ole osannut karsia menoja muualta.Tulevan viikonlopun rymyän luonnon helmassa teinilauman leiriohjaajana ja ensi viikolla onkin jo odotetut I love me -messut, jonne olen suuntaamassa ensimmäistä kertaa. Sain messuille bloggaajapassin, mikä tietenkin ilahdutti kovin, mutta ei olisi ollut kynnyskysymys messuille osallistumiseen :)


Mutta olihan minulla sitä haasteasiaakin, nimittäin nämä musiikkikynnet! Olen positiivisesti yllättynyt kuinka helposti sain lopulta päätettyä ja jopa luotua lakat kynsille tähän Play That Song -haasteeseen. Aiheella viitataan siis musiikkiin, mutta saa sitä tulkita miten lystää :)

Aihe aiheutti harmaita hiuksia ennenaikaisesti, sillä en ole fanittanut mitään bändiä varmaan viiteen vuoteen. Musiikki on ihanaa ja tärkeää ollut aina, mutta sellaisen fanituksen, ihailun ja uuden musiikin jatkuvasti etsimisen olen joskus jättänyt taakseni. Omat musiikilliset harrastukseni ovat rajoittuneet satunnaisiin kuorossa laulamisiin (ehdoton altto), pianon ja poikkuhuilun soittoon. Pianoa olen rimputellut 10-vuotiaasta asti korvakuulolta ja suunnilleen sillä tasolla se taito vieläkin on :D Poikkihuilua olen jopa parin alkeiskurssin verran puhallellut - meillä kun korkeakouluopintojen vapaavalintaisissa taannoin oli huilunsoiton alkeet -kurssi!


Gospel- ja ylistysmusiikki on elämässäni oma lukunsa, mutta päädyin kuitenkin avaamaan Youtuben ja fiilistelemään teini-ikäni (no ok, vähän vanhemmankin minän) suurta tunteideni tulkkia: Nightwishia. Toinen lemppari silloin oli Sonata Arctica. (Minun niin tekisi mieli näyttää pari vuosientakaista noloa kuvaa itsestäni, joissa näytän juuri siltä, että ko. bändit kuuluvat tiiviisti soittolistalle)

Olisin voinut toki valita Nightwishin vanhempaa musiikkia, jota kovasti rankutin, mutta halusin kuitenkin ottaa sellaisen kappaleen, joka ihan viimeisimpinä aikoina jäi vaikuttamaan.

Nightwish - Meadows of Heaven (albumi: Dark Passion Play, 2007)Ja tuon biisin tunnelmasta ja sielunmaisemasta syntyivät nämä kynnet.


sininen shimmerlakka Zoya - Skylar 
hopeakultainen glitterlakka Essie - Hors D'Oeuvres *
water decalit - Born Pretty Store *

aluslakka Sally Hansen - Nail Rehab
päällyslakka Sally Hansen - Diamond Flash Top Coat

*Essie saatu miitin goodie bagissa, water decalit Born Pretty Storelta esittelyä varten


//In English// It is already the fourth week of the Nail Art Challenge and this week's first topic is Play That Song. It was quite hard to figure out where to start creating this topic, but I think I ended up with quite nice result. Since nowadays I'm not really a fan of any kind of music, I listened one of my teenage favourite bands - Nightwish (a Finnish one of course). As my inspiration I chose song called Meadows of Heaven (album: Dark Passion Play, 2007). I think these nails do reflect how I see this song in colors :)

10 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kynnet!! :O Todella kauniit ^^

  VastaaPoista
 2. Oi, superihanat kynnet! Tykkään<3 Biisi ei kyllä ole ollenkaan tuttu, tosin en nyt voi kyllä sanoakaan kuunnelleeni Nightwishiä erityisen tarkasti koskaan. :)

  VastaaPoista
 3. Ahhaha, entinen truu-Sonata-fani_90 ilmoittautuu myös : D Oli se kova juttu silloin 2003-2005, kaikki silloiset levyt oli ja jokaisen biisit sanat osasi ulkoa. Myöhemmin on sitten kuriositeettinä käynyt festareilla katsomassa jos on sattunut olemaan ja vähän nolottaa ja naurattaa kun vielä sanoja osaa ulkoa biiseihin : D Oi niitä aikoja, ei ole ikävä. : D

  VastaaPoista
 4. Ai ku kauniit kynnet! Nightwish on mun teiniaikojen ensirakkaus. Bändi tulee olemaan aina The One mulle. Edelleen kuuntelen sen musiikkia. Sonata Arctican löysin vasta jokunen vuosi sitten. Kävin jopa Tavastialla sen keikalla ja olihan se upea kokemus!

  VastaaPoista
 5. Ihanat kynnet! Itelle kanssa Sonata on ollut semmonen yläasteen juttu ja (vain) yksi levy menee ulkoa, mutta muistoja se tuo mieleen sitäkin enemmän! :D Nightwish on sitten taas enemmän tämmönen aikuisemman iän fiilistelybändi :)

  VastaaPoista
 6. Wautsi! Kyllä on upeat kynnet jälleen. :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat kynnet ja ihana Nightwish! Mä fanitin kanssa aikoinaan kyseistä bädiä paljonkin, silloin Tarja Turusen aikaan. Näin heidät myös livenä tuossa parisen vuotta sitten täällä Kuopiossa, tosin laulajahan oli jo silloin viahtunut. Nykyisin bändiä fanittaa pääsääntöisesti äitini ja aina silloin tällöin hänen kanssaan fiilistellään bändin musaa yhdessä. :) Ja kyllä niillä vanhoilla biiseillä on edellen jonkin verran erityinen paikka mun sydämessä. Niin ja Sonataakin on tullut kuunneltua, taitaa pari levyäkin löytyä. :)

  VastaaPoista
 8. Vastailen kaikille vähän yhteisesti: Mahtavaa, miten moni jakaa nämä bändifanitukset kanssani! Siihen aikaan, kun minä niistä intoilin, ei kovinkaan moni samastunut musasuosikkeihini.

  Nämä kynnet tosin voisivat olla melkein mikä tahansa Nightwishin unelmanomainen fantasiatuotos tai moni Sonatan piisikin. Hei voisko joku tehdä Full Moon -kynnet? :D

  Anna ja Mirka: Mullakin -krhm- menee vieläkin melko sanatarkasti moni biisi ulkoa. Mikä korvaamaton taito suorastaan :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3