16. lokakuuta 2014

#ablecaw 14 Week 5: Familiar Pattern

The Finnishable Nail Polish Challenge  on tuonut kynsien tekemiseen reilun annoksen inspiraatiota syksyn edetessä. Töiden takia en ihan niin tiuhalla tahdilla, niin huolella ja ahkeruudella ole kynsiä väsännyt, kuin suunnittelin, mutta joka kerta on ihana tarttua lakkapulloon ja miettiä miten saisi omannäköisesti aiheen kynsille. Olen monesti haastekynsien myötä tuuminut, että onpa nämä siistit kynnet, eikä olisi varmasti tullut mieleen tehdä sellaisia huvikseen.

Käyn myös aina kurkkimassa toisten tekemät haastekynnet niin instagramissa (#ablecaw14) kuin blogitekstien alle tulevista linkeistä :) On aivan huikeaa, kuinka moni teistä on mukana!


Tämänpäiväiset haastekynnet ovat saaneet inspiksensä tutusta kuosista - tai ainakin toivon, että joku sen voisi näistä tunnistaa :D Kuosi on tunnetun suomalaisen tekstiiliputiikin designia ja sitä on saatavilla useissa väreissä, ainakin myös valkopohjaisena. Sillä on vuodenaikaan liittyvä nimi ja se sisältää myös jotain syötävää.


Arvasiko kukaan, että kyse on Marimekon printistä nimeltä Lumimarja? :P

Kuva: Marimekko

Viininpunainen lakka OPI - Fist Date at the Golden Gate *
Oranssi lakka (täplät) OPI - A Roll in the Hague
Musta lakka EFFECT Finland Nail Design Kit + EFFECT Nail Deco Brush
Punainen lakka (täpliä joukossa) EFFECT Finland Nail Design Kit

Aluslakka Sally Hansen - Nail Rehab
Päällyslakka Sally Hansen - Diamond Flash Top Coat

*OPI saatu kauneusillan goodie bagistaTätä manikyyriä oli muuten harvinaisen vaikea tallentaa, sillä punaisen eri sävyt eivät tehneet kamerani kanssa yhteistyötä. Pohjalakka on selvästi tummempi kuin kuvissa. Siksi tavoista poiketen yksi luonnonvalokuva.

Oli muuten virkistävää pitää vaihteeksi ihan punaisia kynsiä, eikä ehkä vähiten siksi, että nämä sattuvat olemaan myös syntymäpäiväkynteni ;)   

PS.  #lakkamafia & #purkkiamafia: Nähdään I love me -messuilla!

//In English// Greetings! The another nail art challenge topic for this week is Familiar Pattern and I got my inspiration from Finnish textile/fashion brand called Marimekko. If you have seen the famous Unikko-print, that's the one brand I'm talking about :) This print is however called Lumimarja (The Snow Berry) and I love it. You cant check the original print above.


7 kommenttia:

 1. Onpa kivat:) mä oon käsittäny Tän aiheen ihan eri tavalla ja käyttänyt tuttuna kuosina, jotakin mulle tuttua ja tavanomaista tyyliä lakata. Sellaista, mitä olen tehnyt useasti aiemminkin. Mutta eri värein..
  heh, molemmat tämän viikon haastekynnet menevät siis ihan aiheen vierestä! Vaikeita aiheita;)

  VastaaPoista
 2. Nuo on ihan mahdottoman upeat!! Värit sopii täydellisesti yhteen! :)

  VastaaPoista
 3. Tunnistin inspiraation lähteen! Suoraan mun pussilakanoista... <3 Lakkaus on mielettömän upea!

  VastaaPoista
 4. Kauniit on kynnet jälleen! Kuosi ei ollut tuttu ennestään (hupsis), mutta ehdottomasti on kynnet ja tuo printti samaa sarjaa!

  VastaaPoista
 5. Mä niin rakastan Lumimarja- kuosia, mulla on vaaleanpunaiset Lumimarjat verhoina ^__^

  VastaaPoista
 6. Tunnistin myös heti mistä oli idea saatu. :) Aivan ihanat kynnet jälleen. :)

  VastaaPoista
 7. Todella kauniit ja heti tunnistettava kuvio!

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3