28. lokakuuta 2014

#ablecaw14 Week 7: Trick or Treat

Tiedän. Ehkä yksi kliseisimmistä halloweenaiheisista lakkauksista mutta tein sen silti ja vieläpä pidän lopputuloksesta enkä vähiten siksi että ah, tuota Zoyaa ja ooh, leimaukset onnistuivat!


Joskus yksinkertainen on kauneinta. Ehkä edes aavistuksen omalaatuisen tästä lakkauksesta tekee ei-niin-ilmeisin-mahdollinen värivalinta halloweenlakkauksen pohjalle.

Lakkauksen vaikein osuus olikin saada Zoya - Giovannan superkaunis sinivihreä metallinsävy tallennettua kameralle autenttisena. Rakastan tätä sävyä! Yksi kauneimmista lakoista ikinä. Koostumuskin aivan moitteeton, täydellinen peittävyys kahdella kerroksella.

Lightboxin ja kylmän valon miinuksena ilmenee tämä joidenkin sävyjen outo toistuminen ja etenkin se, että kamera kuvittelee whitebalance-asetuksista huolimatta sävyn olevan jotain aivan muuta kuin mitä minä etsimen kauttta näen. Lightbox + valoyhdistelmäni myös jostain syystä pehmentää sävyjä ja syö kiiltoa luvattoman paljon.


Sinivihreä lakka Zoya - Giovanna
Valkoinen leimauslakka Konad - White
Leimauslaatta MoYou London - Pro Collection 05 *

Aluslakka Mereneid - Base Coat Ridgefiller Rose
*Laatta saatu testiin
Stamping plate got for a blog review


Tuleeko teillä väkerrettyä halloweenaiheisia kynsiä? 
Mielipiteitä Zoya - Giovannasta?

//English// I know this is one of the most cliché nail designs for Halloween but I still decided to go with spider web 'cause simple is sometimes the key for pretty manicure. The topic for today's challenge mani is obviously "Trick or treat". I fell in love with this Zoya Giovanna, don't you think it's just gorgeous? I was also very pleased since the stamps went so nicely! The web is from MoYou London plate Pro XL 05. Have you guys planned to create some halloween nail art this year? What about this Zoya, do you also find yourself adoring it? :)
 

9 kommenttia:

 1. Voiei, pitääkö se nyt tää lakka laittaa takasin sinne wishlistelle, se näytti niin hyvältä pullossakin jo livenä ja tietysti nyt sun kynsillä! Tykkään tästä lakkauksesta kovin, idea on sinällään paljon käytetty, mutta nää ei oo kuitenkaan niin ilmiselvät. Todella hienot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos multa kysytään, kyllä Giovanna kuuluu wishlistille ;) Miulta ei oikein mitään vastaavaa sävyä löytynyt, niin tämä oli must have. Ja kiitos, tosiaan ehkä maailman käytetyin halloweenlakkausidea :D Vähän syytän tuota laattaakin, kun sitä hämähäkinverkkoa tuskin tulee kovin paljoa muina vuodenaikoina käytettyä.

   Poista
 2. Todella, todella kaunis lakka! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Giovanna <3 Ja luonnossa vielä kauniimpi, kuvaustekniset taitoni eivät riittäneet tämän ihmeellisyyden värien toistamiseen.

   Poista
 3. Ihana lakka ja leimauksetkin on ihan täydelliset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, niin on ja kiitos! Harvoin leimauksista saa näin hyvän mielen :D Vaikka toki osa viivoista on vähän mutkalla, mutta onneksi tähän koristeluun se käy ihan hyvin.

   Poista
 4. Onpa tosiaan onnistuneet leimat! Ei voi kuin ihailla :)

  VastaaPoista
 5. Tosi nätit kynnet ja erityisen onnistunut leimaus! :) Lakan mieltäisin nopeasti jouluun sopivimmaksi, mutta tämä lakkaus kyllä todisti sen mielleyhtymän ihan vääräksi :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3