23. lokakuuta 2014

#ablecaw14 Week 6: Love this Technique

Vaikka blogissani ei ole nähty liukuväriä sen enempää kuin mitään muutakaan tekniikkasuuntausta, niin se on silti olemaan ylivoimainen suosikkini kynsien koristelutekniikoista. Jopa pelkkä liukuväri ilman mitään muita koristeita saa minulta varmat ihastelut osakseen. Väreiksihän käy lähestulkoon mikä tahansa, kunhan liuku on suunilleen sulava ja värit ja koostumukset jotakuinkin sointuvat toisiinsa.

Ja tuplapisteet minulta saa jos käyttää liu'ussa jollain tavalla glitteriä hyväkseen! Oma "helpon, mutta vähän vaivaa nähdyn" lakkauksen suosikkini taitaa olla liukuväri + water decalit. Toimii aina. Tai jos ihan halutaan hifistellä, niin liukuväri + glitter + decalit = Perfection :D


Piti tietenkin päästä uusia lakkoja heti koeajamaan ja siksi kynsille päätyi oikeastaan kolme kokeilematonta lakkaa ja uudet water decalit (vaikka tämä ei olekaan "The one that never got on nails" -haasteaihe) Tämäntyyppiset kukkadecalit ovat kynsiblogeissa varsin tuttu näky, ehkä yhdet kliseisimmistä water decal -koristeluista, mitä voi olla, mutta minulle ihan ensimmäiset. Ja tämmöisenä romantikkona tykkään kliseydestä huolimatta :)

Ja noh, olen niitä niitä pinkki (ja violetti) -tyttöjä, niin värienkään valitseminen tähän haasteaiheeseen ei ollut vaikeaa. China Glaze - Emotion on muuten kynsillä paljon pinkimmän näköinen kuin pullossa.

Etusormen kynsi on varjeluyrityksistä huolimatta kokenut kovia ja murentunut taas reunoilta :( Talvi, tulit liian pian!


Pinkki metallilakka China Glaze - Emotion
Violetti shimmer/duochromelakka Color Club - Winter Affair
Pinkki glitterlakka Orly - Embrace
Water decalit - eBay

Aluslakka Mereneid - Base Coat Ridgefiller
Päällyslakka Sally Hansen - Diamond Flash Top Coat// In English // Although you don't see that much gradient in my blog it is definitely my favourite technique when it comes to manicures. Especially when you put a hint of glitter on it and on the top of the cake also water decals. That's why I obviously made these nails for the challenge topic "Love this technique". I also wanted to use some new untried polishes and they represent pretty much my favourite colors. Simple mani, but for my taste, yes :)

3 kommenttia:

  1. Näyttää kovin hienolta;) tuleekohan tähän kategoriaan muita lakkaustyylejä:D

    VastaaPoista
  2. Ihanan väriset! :) liukuvärjäys on (lähes) aina varma koristelutapa, sillä saa niin näyttävää kuin rauhallisempiakin maneja aikaiseksi :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3