18. lokakuuta 2014

#ablecaw14 Week 5: Something Borrowed

Wihii, viideskin viikko kynsihaasteesta pyörähti kohti loppuaan. Tämän viikon toinen teema oli Something Borrowed ja sitähän saattoi tulkita joko niin, että lainaa kaverilta kynsientekovälineitä tai lainaa blogista idean :) Minä toteutin kynnet jälkimmäisen vaihtoehdon mukaisesti ja näistäpä tulikin sitten myös edustuskynteni I love me-messuille.


Lainasin ideat sekä Mirkan, että Annien blogeista, vaikka kokonaisuus taitaa olla lähempänä Mirkan keltaharmaamustia kynsiä. Ihastuin näihin väreihin ja vaikka en harmaata lakkaa edes omista, lähdin hakemaan Mirkan kynsien selkeän raikkaita sävyjä.

Toteutustavan nimettömän atsteekkikuvioon lainasin taas Annien kynsistä, joissa efektikynsi oli tehty leimaamalla ja värittämällä kuviota suoraan leimasimeen. Lopuksi komeuden päälle levitetään kirkas lakka ja sen kuivutta oman decalin voi leimasimesta kuoria ja lätkäistä kynnelle. Kynnen yli jäävät reunat tietenkin siistitään.

Monimutkaisesta selityksestä huolimatta oman leimadecalin teko on suht helppoa, mutta omani sotkin sitten lopulta päällyslakalla. Leimauslakan miinus on ehdottomasti sen pitkä kuivumisaika.


Keltainen lakka OPI - I Just Can't Cope-Acabana
Valkoinen lakka W7 - White
Musta lakka Konad - Pearl Black
Violetti lakka leimassa Zoya - Aurora

Vaikka päällyslakka vähän sotkikin lopputulosta, nämä kynnet ovat kuitenkin mukavan pirtsakat ja minuntyyliseni. Cremelakoista kun on kyse, onnistun kuitenkin saamaan lohkeilevat reunat jo ennen ensimmäistä messupäivää, joten pois turha huolellisuus :D


4 kommenttia:

  1. Hienot kynnet :) Mä näin sut messuilla ja meinasin moikata, mutta sitten ujous iski :)

    VastaaPoista
  2. Hauskaa, että molemmat valkkasitte samat kynnet :D Tykkään näistä kovasti, pitää itsekin kokeilla taas tuota leimausjuttua, ei vaan aikaisemmin ole oikein sujunut :)

    VastaaPoista
  3. Hauska sattuma tosiaan, että valittiin molemmat samat kynnet Mirkalta ilman että sovittiin mitään ennakkoon. :D Nää on kyllä nätit ja tuo leimadecalin tekeminen oli tosiaan helpompaa kuin olin ennakkoon ajatellut. Harmi, että päällilakka sotki tuota sun kuviota, vaikka ei sitä kyllä livenä huomannut! :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3