21. toukokuuta 2015

#ablecs15 Week 15: Keeping It Simple

Toisen simppeli on toisen monimutkainen ja siksi Keeping It Simple -haastaiheessa on tulkintoja niin monta kuin kynsiharrastajiakin. Lähdin hakemaan yksinkertaisuutta helpon toteutustavan ja suht pelkistetyn värimaailman tiimoilta. Skitlette on takuuvarma tapa saada vähän näyttävyyttä ja jujua kynsiin, mutta vaatii vain pienen vaivan. Käytännössä mitään tekniikkaa tällainen "levitä eri värisiä lakkoja eri kynsille" ei edusta, vaan enemminkin juuri tyyliä. Siksikin koen, että paljon helpommalla ei voi päästä :)


Sormeni syyhysivät päästä korkkaamaan Turun kauneusbloggaajien miitin goodie bagin mieletöntä ylläriä - Essien kevään 2015 kokoelmaa Floweristaa. Päädyin kahteen sinisävyiseen väriherkkuun, joiden lisäksi halusin vielä pientä säihkettä kultaglitterisellä Fool's Goldilla.

On muuten taas osuttu lampun rajalle tähtäyksen kanssa, kun sormien päälle on tullut pehmeä harmaa huntu :D Toisen kohdevalaisimen reuna puskee usein tielle, kun yritän metsästää parasta tulokulmaa valolle. Tarvitsisi muuten vähintäänkin vielä kolmannen kohdevalon näihin studiosessioihin.

Nyt kun katson kynsiä livenä ja näitä kuvia, ero sävyjen toistossa on aika suuri. Varsinkin tummempi sinivihreä Essie Garden Variety on paljon vihreämpi ja petroolisempi luonnossa.

Jotta nyt ihan pelkäksi lakkaa kynsille -teemaksi menisi, niin jatkan viimeksi hyväksi havaittua linjaa kahdella ympyräniitillä nimettömissä.


Tumma sinivihreä Essie Garden Variety*
Vaalea aqua blue Essie Blossom Dandy*
Turkoosi kultaglitterlakka Picture Polish Fool's Gold

Niitit MiNails

*saatu miitin goodie bagista
 


6 kommenttia:

 1. Tosi kauniit ja harmoniset kynnet! Ihana värimaailma :)

  VastaaPoista
 2. Todella nätit kynnet! Samalla näyttävät, mutta simppelit. Ehkä munkin pitää nyt harkita vielä tuon Garden Varietyn hankkimista - voi ei! :D

  VastaaPoista
 3. eikä, blossom dandyä näkyy jokapaikassa ! ihanat kynnet <3

  VastaaPoista
 4. Wau, todella tyylikäs kokonaisuus! Mieletöntä kuinka nätin lakkauksen voikaan näinkin pienellä vaivalla saada aikaan :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3