19. toukokuuta 2015

#ablecs15: Week 14: Matte

Nyt täytyy tunnustaa, että en omista mattapäällyslakkaa. Jotenkin on päässyt vain käymään niin, että en ole parin pettyneen halpiksen matta top coatin jälkeen saanut hankittua oikeasti toimivaa versiota. Kaiken kukkuraksi Essie Matte About You oli ensimmäinen erikoislakka tai effektipäällyslakka, jonka ikinä hankin (ja jonka takia piti perustaa eBay- ja PayPal-tilit) ja joka Konadin parin leimauslaatan ja -välineistön kanssa olivat niitä kynsihöperyyteen altistavia kamelin selän katkaisevia tekijöitä. Tässä sitä nyt ollaan olevinaan niin kynsibloggaajaa - ilman mattalakkaa, hmph!


Haasteen matta-aiheen kanssa ratkaisut olivat niitä helpoimpia: Pääsin valitsemaan kahdesta vaihtoehdosta - violetista Zoya Savitasta tai sen siskosta Zoya Loredanasta Ja oikeastaan täysin rehellisiä mattoja nämäkään Zoyat eivät ole, vaan Matte Velvet -koostumuksen omaavia kaunokaisia. Savita on vilahtanut pari kertaa aiemminkin kynsillä. Lakka jättää kahdella kerroksella jälkeensä aina yhtä upean smoothin, matan, mutta hohtavan pinnan kynnelle. Löööv it.

Tämä lakkaus kokonaisuudessaan kävisi hyvin myös viikon toiseen varsinaisista aiheista Keeping It Simple (niin, tämä nyt tulee pari päivää jälkijunassa, kun rouva bloggaaja istui itse sunnuntaina junassa, eikä muistanut/jaksanut enää illalla väkertää mattakynsiä). Simppelisti siis vain tuttu ja turvallinen leima tutulla ja turvallisella Konadilla. Pari ympyräniittiä (huom. mattapintaista!) ja olemme valmiita kohtaamaan maailman.


 Violetti mattalakka Zoya Savita*
Valkoinen leimauslakka Konad White
Niitit MiNails

Leimauslaatta MoYou London Kaleidoscope 09

*saatu blogiyhteistyöhön
 

Rakastuin noihin neoneihin mattaniitteihin, jotka hamusin muutamien decaleiden lisäksi MiNailsin kivijalkaliikkeestä Turussa. Itse Turun kauneusbloggaajien miitistä on tulossa oma raporttinsa, kunhan tästä pääsee joskus normaaliin elämänrytmiin. Aikamoisen goodie bägin -tai säkin- kanssa kotiuduttiin mainiota kokemusta rikkaampana.

Nyt muuten pieni herättely-kääk on paikallaan: kynsihaastetta jäljellä, siis mitä, kaksi viikkoa! Tämä tarkoittaa myös sitä, että kesän pitäisi alkaa ihan just. Ei siltä kyllä näytä tuon (vähän liioitellun) pakkasen kanssa, räyh.


5 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita <3