3. toukokuuta 2015

#ablecs15 Week 12: Out Of The Comfort Zone

The Finnish(able) Nail Art Challenge:ssa ollaan kyllä saatu mennä reippaasti mukavuusalueen ulkopuolelle useammassakin aiheessa, esimerkiksi I thought I'd never:ssa, jonka lopputuloksesta en tykännyt yhtään, mutta monesti uusien juttujen kokeileminen ja haastavampiin tekniikoihin tarttuminen on tuottanut onnistumisentunteita ja jopa silmää miellyttävät kynnet.Tässä haasteaiheessa, jossa tarkoitus on mennä oman kynsikoristelumukavuusalueen ulkopuolelle, atsteekkikuviot eivät suinkaan ole se, jota kammoksun, vaan koristelutekniikka: Käsinmaalaus. Brrh. Yksityiskohtaiset ohuet siveltimenvedot ovat sellaisia, joita en tee, jos manikyyri ei sitä ihan välttämättä vaadi.

Geometriset kuviot kynsillä miellyttävät silmää, mutta niiden maalaus käsivaralla symmetrisesti on aina ollut hirveän haasteellista minulle. Nyt sitä piti kuitenkin kokeilla: koko kynnen ja koko käden atsteekkikuvioita käsinmaalaten. Lopputulos ei ole niin sekava kuin odotin ja mitä kauempaa manikyyria tarkastelee, sitä paremmalta se näyttää... Ehkä tätä siksi voisi kutsua jonkinlaiseksi succeeksi, kokeilin jotain uutta ja lopputulos ei ollut aivan kauhea :DSiveltimenä käytin ainoaa pätevää ohutta sivellintäni: Mereneid Finesse 2/0, jonka ostin I love me -messuilta syksyllä. Sivellin on kyllä osoittautunut tarpeelliseksi ja toiminut moiteetta, mutta kaipaisin silti vielä aavistuksen ohuempaa ja ehkä pidempipäistä sivellintä käsinmaalauksiin.

 
 
 Turkoosi shimmer Zoya Dillon
Korallinpunainen shimmer Peggy Sage Red Tribute*
Musta Zoya Willa*

Sivellin Mereneid Sari Finesse 2/0

*saatu blogiyhteistyöhön


Jakakaa mitkä koristelutekniikat ovat teidän mukavuusalueen ulkopuolella?
Samastuuko kukaan käsinmaalauksen vaikeuteen?


5 kommenttia:

 1. Siiiis mitä, maalasitko sä nuo kuviot kynsilakalla? o.O Multa ei ikinä onnistuisi! Akryylimaaleilla rakastan maalata, enkä koe käsinmaalausta itelle niillä vaikeaksi, mut kynsilakalla en ikinä enää maalaa :D
  Nostan siispä hattua sulle, sillä nää kynnet on niin kauniit ja onnistuneet! :)

  VastaaPoista
 2. Upeat, sulta on onnistunut täydellisesti tuo käsinmaalaaminen! Käsinmaalaus on kyllä vaikeaa, haluaisin itse kehittyä siinä :)

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit käsinmaalaukset! Mäkin ihmettelin tota kynsilakalla maalaamista ja ihailen kovasti niitä, jotka siihen pystyy :)

  VastaaPoista
 4. Joo ehdottomasti mullekin käsinmaalaus hankalin tekniikka ja syvällä epämukavuusalueella! Oot kyllä tosi hienosti onnistunut, kivat kynnet :)

  VastaaPoista
 5. vau, kerrassaan upeat kynnet !

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3