25. toukokuuta 2015

#ablecs15 Week 15: Holographic

Iiiiiiik! Viimeinen The Finnish(able) Nail Art Challenge -viikko (#ablecs15, jos ei vielä tässä kevään mittaan ole käynyt selväksi), on oikeasti nyt alkanut, vaikka tämä postaus ei vielä vikoja maneja edustakaan. Olen ollut taas niin tukka putkella menossa, että viime viikolta siirtyi tälle viikolle tämä haastelakkaus. Aiheena on Holographic, hologrammikoostumuksinen lakka, kavereiden kesken ihan vain holo (paitsi jonka hienosti olen taannoin tagannut sanalla "holograafinen" omaan blogiini).

Auringonvalo tuo hololakkojen efektin parhaiten esille, mutta ei tämä studiolamppukaan ihan kauhean heikosti tehtävästä suoriudu - tai siis jopa yllättävän hyvin sain hiput keinovalokuvissa näkyviin. 


Olin pyörinyt jo kaksi päivää kynsilläni megaupea Foxy Paws Bailando ja tiesin, että tulen käyttämään sitä pohjana holohaasteessa. Päädyttiin taas lempitekniikan äärelle: liukuväri feat. leimaus (/decalit). Zoya Dream on aina yhtä täydellinen. Jokainen Dreamin omistaja tietää mistä puhun, ei sille vaan voi mitään.

Niin ne kukkaleimat vain yhä pitävät pintansa ja taas kynsille valikoitui MoYou Londonin Pro:ta. Takuuhyvä, takuuhelppo, takuuvarma. Oikea valinta sellaisiin hetkiin, kun tietää, että keskittyminen riittää tasan niihin sekunteihin, kun päällyslakan saa juuri ja juuri sliidattua kynsille helpotusten huokausten saattelemana.

Mutta kyllä minä vain tykkäsin siitä, miten holot sädehtivät suorassa auringonpaisteessa ja jopa varjossa luonnonvalossa. Piti ihan mennä kerrostalomme pihalle puolikalsareissa hihhuloimaan, että saan suoraa aurinkoa kuviin.


Jos vielä yksi...


Sininen hololakka Zoya Dream
Neonpinkki hololakka Foxy Paws Bailando
Musta leimauslakka Konad Black Pearl

Leimauslaatta MoYou London Pro Collection XL 06
6 kommenttia:

 1. Mahtava väriyhdistelmä! Hololiu'ut on kesällä niin upeita, ettei mitään rajaa. Nyt kyllä himpan verran harmittaa, etten hankkinut Bailandoa...

  VastaaPoista
 2. Ooo, nämä on ihan satumaiset! (Eikä ihme, onhan siellä mukana mun ikisuosikki Dream! :D) <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat värit ja muutenkin tosi kaunis lakkaus! <3

  VastaaPoista
 4. Ah, ihan täydelliset kynnet! Niin kesäfiilikset! :)

  VastaaPoista
 5. Onpas jotenkin ihanan raikkaat ja herkulliset holokynnet, wau!!

  Ja nyt samalla tajusin että mähän pystyn osallistumaan omilla viime lakkauksillani tähän teemaan :DD

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3