22. elokuuta 2014

täydellinen syksylakka // IsaDora - Sultan Palace ft. IsaDora - Ipanema Beach

Tänään huomioni vei totaalisesti kaunis pihlajanmarjainen piristys: IsaDora - 742 Sultan Palace. Tuo lakka on niin hehkuva, niin täydellisen syksyinen oranssinpunainen, että oikein huokailin onnesta vedellessä sieviä tasaisesti levittyviä kerroksia kynsille.

Muistan kun ihastuin Sultan Palaceen ja ostin sen vuoden 2012 IsaDoran syksyn Jewels of the Orient -kokoelmasta sen näyttäessä niin täydelliseltä syksyn oranssilta. Sittemmin erisävyiset oranssit ja punaiset ovat vallanneet alaa lakkaboksista, mutta ei syksy kyllä ole mitään kunnon shimmeristä ruskaoranssia. Sultan Palace on yksi kauneimmista koskaan näkemistäni oranssinsävyistä, vaikka taittaakin voimakkaasti punaiseen. Lakka peittää hyvin jo yhdellä kerroksella, mutta kestävyyden vuoksi laitoin kaksi.


Sultan Palacen kaveriksi yhdistin IsaDora - 786 Ipanema Beachin, joka on tämän vuoden Sunset in Rio -kesäkokoelman erikoinen säihkyvä duochrome. Ipanema Beachia olen pyöritellyt hyppysissäni monta kertaa, mutta häpeäkseni en ole sitä kynsikiekkoswatchia enempää kokeillut. Kannatti kokeilla - lakkahan levittyi kuin unelma ja peitti täydellisesti kahdella kerroksella. Duochromessa pää"nuottina" vihertävä kylmä kulta ja toisena sävynä näkee violetin välähtelyä.


oranssinpunainen lakka IsaDora - Sultan Palace
kultainen duochrome lakka IsaDora - Ipanema Beach*
aluslakka Sally Hansen - Nail Rehab

*tuote saatu maahantuojalta

6 kommenttia:

 1. Mulla taitaa olla myös toi sultan palace =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva :) Se on ehdottomasti yksi suosikki-IsaDoristani.

   Poista
 2. Huh kun sun kynnet on kasvaneet! :) nätti sävy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne ovat, finally :) Tosin etusormi on ottanut monta kertaa kolhuja osakseen ja napsahtanut aina muutaman millin saavutuksen jälkeen. Keskisormi ja nimetön pitävät vahvana pintansa, mutta ehkä jossain vaiheessa koittaa radikaali trimmaus, kun ei nuo eripituiset kynnet niin hehkeältä näytä.

   Poista
 3. kylläpäs oli kaunis väri !Sopii niin hyvin syksyyn. Mulla on paljon lakkoja, mutta ei taida olla vastaavaa, mutta laitan jonkun muun oranssihtavan tänään kyllä kynsille.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3