3. elokuuta 2014

OPI - A Butterfly Moment

Seuraavaksi swatchattavaksi pääsee Opi - A Butterfly Moment (kokoelma: Mariah Carey), joka näyttää pullossa hempeältä ja klassiselta nudehenkiseltä lakalta, millaisia "neonpinkki/kirkastajapaljon"-tyyppinä omistan vähän. Lakka kuitenkin veti puoleensa vivahteikkuutensa ja hempeytensä vuoksi ja toiveissa oli, että löytyisi vihdoin ihonsävyyni sopiva nudenpinkki lakka. Kuinka sitten kävi?

 
No ei mitenkään köpelösti. Sävy on kynsillä pinkimpi kuin toivoin, mutta ei liian marjapuuronpinkki. Marjapuurolakat tuppaavat näyttämään ihonsävyäni vasten tosi valjuilta ja tunkkaisilta. A Butterfly Momentin nudenpinkissä on joukossa persikkaa ja kultashimmeriä, mutta itse soisin niitä olevan vielä enemmän. Aunringonvalossa kultashimmer kyllä vilkkuu kauniisti. Viimeistely ei olekaan perinteinen shimmer, vaan mielestäni aavituksen frosty, siksi en käyttänyt päällyslakkaa.

Lakka levittyy hyvin, mutta on ohuempaa kuin kokoelmasisarensa A Definite Moust-Have. Käytin näihin kynsiin kaksi kerrosta ja lakka peittää ja tasoittuu hienosti. Ehkä lopputulos on sellaisenaan kuitenkin vähän tylsä, vai mitä?

Suorassa valossa pinkki tulee enemmän esiin.

Täällä muuten odotellaan kovasti, että Bloggerin lukijasaldo pullahtaa 300:aan, että päästään pitämään isompaa arvontaa :)

1 kommentti:

  1. Hyvin mahdollista, että rupesi nyt vähän kaduttamaan, että myin omani pois : D Nyyh!

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3