2. elokuuta 2014

kesän luottomeikki 5 tuotteella

Ihoni ei rusketu yleensä superhelposti (sitä aurinkoa saa ottamalla ottaa), mutta tänä kesänä on ollut hieman uv-altistuneemmat olosuhteet kuin yleensä, niin jopa minun hipiäni on saanut pisamien lisäksi väriä. Kasvoni näyttävät freshimmältä, kun suurimmat punoitukset ja epätasaisuudet häivyttyvät pigmentin tummetessa. Olen välttänyt voimakasta meikkaamista, koska en koe tarvitsevani sitä. Olen jopa luopunut meikkivoiteesta, jolla yleensä saa kuolleimpinakin kalmaisena talvipäivinä semiterveen lookin.

Tämän kesän luottoviisikkoni sopii pieneen pussukkaan ja karsiutui nykyiseen muotoonsa Ausseissa matkatessa. Purkit ja rasiat esiintyvät kuvissa autenttisessa muodossaan ilman kuvaussiistimisiä.


Ensimmäinen kasvoille päätyvä tuote on never-ending peitevoide Viva La Divalta. Punertava väri menee silmänalusiin, keltainen nenänpieliin ja näppyihin. Voide on superriittoisaa ja voimakaspigmenttistä, eikä hinnalla pilattu. Luottotuote vuoden ympäri, vaikka keskellä kalpeinta talvea vähän liian tummasävyinen.


Sitten sutaisen lähes koko kasvoille Clarins Opalescence Face & Blush Powderia, joka sekä poistaa kiiltoa, että antaa sopivasti sävyä. Tummista kohdista pyöräyttämällä saan kevyen aurinkopuuterin poskille, kerrostamalla väriä saa enemmänkin. Kerroinkin tuotetta testanneena, että pidän enemmän mattaisista kevyen sävyn antavista aurinkopuutereista kuin glitterissä uivista pronssiöverituotteista. Tämän kevään kausituote on ollut ahkerassa käytössä ja pohja vilkkuu jo.


Samaisesta Clarinsin kevätkokoelmasta löytyy myös poskipuna-aarre Dream Blush sävy 02 Candy. Monet eivät suotta ylistä tämän punan ominaisuuksia ja itsekin taidan olla koukussa voidemaiseen, silkinpehmeänä levittyvään koostumukseen. Sävy on täydellinen persikkapunaposkien luoja ja jotenkin jopa tuo rasian pieni söpö design tekee käyttökokemuksesta ihanan.


Silmien ehostukseksi riittää kevyt varjostus yläluomille ja pieni sutaisu sävyä alaluomille lähes näkymättömäksi rajaukseksi. Silmämeikki onnistuu millä tahansa sävyllä Clarins Splendours Color Quartet & Liner Eye Palette -paletista, joka on paras ja käytetyin luomiväripalettini ikinä. Kulmiin saa ripauksen väriä mustasta eyeliner-napista ohutpäisellä siveltimellä.

Vieläköhän tätä kesän 2013 kausipalettia saisi jostain hankittua? Pohjat vilkkuvat jo ja tummanruskealle piti tehdä jo alkoholipelastusoperaatio pienen parkettilaskeutumisen seurauksena.


Ripsiväri, joka ei koskaan petä on MaxFactor False Lash Effect Fusion. Yksi kerros riittää luonnolliseen päivämeikkii, vaikka nuo naturellit räpsyni ovat niin värittömät.
 

Lopputuloksena kevyt, mutta selvästi lähtötilannetta freesimpi ilme, joka syntyy viidessä minuutissa. Tässä naamassa olen pitkin kesää viihtynyt :)

Meikitön vs. luottomeikki
Kertokaas, millaisista aineksista teidän kesäiset päivämeikkinne syntyvät vai huiteletteko ihan naama nudena?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita <3