25. elokuuta 2014

IsaDora - Flashing Volume

Ennenkuin tehdään ripsiväriarviointia, pohjustetaanpa hieman omien ripsieni tilannetta. Minulla on taitavasti vähätellen hankalat ripset. Ripseni ovat lyhyet, rakoilevat ja taipuvat eri silmissä eri tavoin. Muuhun väritykseeni verraten ripset ovat luonnostaan myös ihan liian vaaleat. Miltä minä haluaisin, että ripseni näyttäisivät? Haluan, että ripset ovat mustat, tuuheat ja kaarella, mutta ei missään nimessä paakuilla tai sotkemassa luomia. Luonnollisuus ja näyttävyys ovat avainsanoja, mutta siinä onkin jo aika paljon haastetta maskararaukalle.

Sain kokeltavaksi uuden IsaDora Flashing Volume -ripsivärin, jossa on pieni kuminen harja. Harjan erikoisuus sen koon lisäksi on pieni ontto säiliö, johon se kerää maskaramassaa sisäänsä ja näin annostelee enemmän väriä yhdellä kerralla ripsiin. 
 Ennen jälkeen -kuvat puhuvat parhaiten puolestaan:Flashing Volume todella antaa paljon väriä ja volyymia yhdellä kerroksella. Lupaukset ovat siis täytetyt :)

Lyhytripsisenä pidän erityisen paljon pienestä levitysharjasta. Voisikohan näin voidemaista ja "tehokasta" massaa edes levittää millään jättimäisellä ripsariharjalla? Siisteimmän tuloksen saan, kun levitän väriä vetämällä harjan suoraan läpi ripsistä, ei hinkkaamalla tai edestakaisin nytkyttelemällä. Itseasiassa pitää vähän jopa varoa, ettei samaan kohtaan tule levitettyä monta kertaa uudestaan väriä, ettei massaa tule liikaa.

Tuoreeltaan ripsiväri oli minun makuuni hieman liian kosteaa, mutta sotkevuus hävisi tuotteen "tekeytymisen" myötä - kuten yleensä uusissa ripsareissa. Massassa todella on jotain erikoisen pigmenttistä tai paksua, sillä se ei niin helposti lähde pesemällä kuin monet muut ripsivärit.

Jos haluaa kunnon hämähäkkiripset, Flashing Volumella saa sellaiset kerrostamalla. En kuitenkaan arkikäytössä kerrostaisi FV:ta, sillä yhdellä kerroksella saa jo varsin näyttävät ripset, vaikka lähtötilanne olisi haituvaripsieni kaltainen.

Vain yläripsiin sudittuna:

Minkälaisia ripsi"ongelmia" teillä on  ja korjaatteko ne jollain luottoripsarilla vai jopa ripsipidennyksillä?

2 kommenttia:

  1. Tätä ripsiväriä on kehuttu jo niin monessa blogissa, ja olen täysin vakuuttunut sen tehoista! Täytyy hankkia jos vastaan tulee :)

    VastaaPoista
  2. Kuulemani mukaan tämä ripsiväri olisi säänkestävä, siitä hieman hankalampi postettavuus johtunee. Itse omaan jäykät, suorat vaaleat ripset ja silmänmuoto vaatii pienen mascaraharjan, mutta pitääkö Flashing volume myös taivutukset? Yleensä käytän vedenkestäviä tai "kolmekaseja".
    Heli

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3