29. toukokuuta 2014

philosophy finland facebookissa

kirjoitetaanpa philosophyn henkeen kaikki (kaikki) pienellä times new romanilla. philosophy on yhdysvalloista kotoisin vuonna 1996 perustettu ihonhoitosarja ja sen pääfilosofia kuuluu "me uskomme ihmeisiin". sarjan tuotteet on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden ja tutkijoiden kanssa ja niiden tarkoitus on tarjota kaikkia aisteja hemmottelevia ihoa hyvin hoitavia tuotteita. (englanninkieliset sivut)

ensimmäiset mielikuvat tuotteesta kuluttajalle luodaan pakkausdesignilla ja ainakin minun kohdallani philosophyn design tekee harvinaisen hyvän vaikutuksen. tuotteen muotoilu on onnistunut, kun pelkästä purkista tulee laadukas ja raikas fiilis, ja näyttää jo ulospäin siltä, että tuote tuoksuu hyvältä. myös tuotteiden nimet ovat pitkälle vietyjä, mietittyjä. uskon, että philosophy on pakkauksillaan saavuttanut sen hengen, mitä haluaa tuotteillaan kertoa.

philosophy finland avasi juuri facebook-sivunsa ja kaikkien 16.6. mennessä sivua tykänneiden kesken arvotaan 100€ arvoinen tuotepaketti.


itse en ole philosophyja kokeillut, mutta ehkä tämän suomeen tuonnin myötä en voi välttyä siltä :) joko te olette löytäneet merkin?

1 kommentti:

  1. Suihkugeelejä kerran nuuskuttelin Sokoksella, mutta jätin ne kyllä muille, sillä jopa minun mielestäni hinta on liian korkea :D
    Uskaltaisin käyttää vain spesiaaleissa tilanteissa tuota, en koko pulloa hetkessä.

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3