17. huhtikuuta 2014

OPI Suzi's Hungary Again ft. Essie Hors D'oeuvres


Jos minulta kysytään yhtä lempparia kynsilakan sävyä, vastaan korallinpinkki. Se, miltä korallinpinkki autenttisena näyttää on vielä vähän mysteeri, mutta kaikki lakat korallista pinkkin ja niiden välimuodot ja ristetytykset sulattavat tämän tytön sydämen. OPI - Suzi's Hungary Again!  kokoelmasta Euro Centrale on jotain hyvin kaunista lämmintä pinkkiä - ehkä tummempaa lohenpunaista? Koostumus on creme, mutta kevyempi creme, sillä joukossa on hippunen shimmeriä. Lakka levittyi melko helposti ja sävy on vain huiman kaunis, oikein yybertyttömäinen.

Essie - Hors D'oeuvres (wikipediasuomennuksen mukaan alkupalat) taas on hämmentävä sekoitus kultaa ja hopeaa tyylikkäässä kimaltelevassa muodossa, jota on niin vaikea saada kuvissa oikeuksiinsa. Koostumus lakassa on tekstuurinen, vähän hiekkalakkamainen, mutta paljon siistimpi! Asettuu kynnelle hyvin helposti ja sopii varmasti asuun kuin asuun helpoksi luxurytekijäksi.

kaksi kerrosta, ei päällyslakkaa

Mitkä on teidän lempparilakkasävyjä?

3 kommenttia:

 1. Mun piti laittaa sit eilen toi Hungary tilaukseen, kun se jäi kaivelemaan (+ se kalenteri) :)) Näistä kahdesta lakasta tuli kyllä ihana yhdistelmä, tykkään!

  Lempparilakkasävyä tuskin tarvii kertoa? ;)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää ja sun kynsien malli on ihana! (semmoinen hymiö millä sydämet silmissä tähän) ja nyt kun suomensit tuon essien nimihirviön niin se käy vihdoin järkeen ja taitaisin osata jopa lausua sen, joskaan en ala tässä nyt itsekseni sitä yrittämään! :D

  VastaaPoista
 3. Hyvin mätsää sävyt yhteen!:) Tosi ihania molemmat ;o

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3