16. huhtikuuta 2014

miitin goodie bagista paljastui...

 
...kirjava setti erittäin miellyttäviä kynsituotteita! Kerroinkin jo aiemmin, miten olin kynsi- ja kauneusbloggaajien miitin sponsorituotehajonnasta todella ilahtunut. Kurkataanpa tarkemmin, mitä pussukasta löytyi.Ruotsalainen Edgy Polish jälleenmyy laajaa valikoimaa spesiaalimpia lakkoja eri merkeiltä. Edgy Polish sivuillaan kertoo, että suurin osa heillä myytävistä kynsilakoista on käsintehtyjä (eli ehkä voisi määritellä indielakoiksi..?). Oma lakkani Edgyltä on jo enemmän Suomessa mainetta keränneeltä A Englandilta kaunis sininen shimmer nimeltään Order of the garter. Edgy Polishista enemmän kertoo Annie miittipostausringissä.


Pelkästään MoYoun Londonin nettisivujen selailu saa hyvälle mielelle. Nyt on kynsikoristelutuotteen brändäyksessä nähty todella vaivaa ja suunniteltu kohderyhmälle täydellisen natsaavaksi. Briteistä ponnistava MoYou tarjoaa laajan kirjon kuviolaattoja leimaamisteknikaalla tehtävään kynsien koristeluun. Laatat on lajiteltu kokoelmiin ja jokaista ryhmää edustaa kokoelmansanäköinen, varsin viehättävä, piirretty nainen :)

Jokainen (!) sai valita koko kokoelamsta kaksi koristelulaattaa ja seulomisen jälkeen päädyin valitsemaan Suki Plate Collection 08 ja Pro Plate Collection 02 XL -laatat, vaikka melkein teki mieli ihan ideologian vuoksi valita laatat  Explorer Colletionista - koska tuosta typystä tuli mun idoli! Terkuin, true explorer heading to Asia. Kokoelmista löytyy siis perinteisimpiä yhden kynnen kuvioita, sitten näitä XL-laattoja ja taiteellisella koko komeuden kokoisella kuviolla vuorattuja laattoja, joista kuviokohdan voi valita. MoYousta laajemmin esitelmöi Misify postausrinkimme ensimmäisessä osassa.


Eräs tuote, joka pyörytti sukat jaloissa on Zoyan kynsilakka. Näissä puteleissa yhdistyvät uniikkeus, laaja värivalikoima, laadukas koostumus ja sievät nimet! Pahoin pelkään, että Zoya-kärpänen puraisi... Kannattaa muuten palata piakkoin takaisin, mikäli tämä merkki kiinnostaa enemmän. Zoyat tarjosi niiden maahantuoja NailCity.


Jes! Erittäin kaivattuja kynsien- ja kynsinauhojenhoitotuotteita ja vieläpä Sally Hansenilta. Nail Rehab -korjaava lakka on siitä mainio, että sen voi huoletta jättää lakkauksen alle ja parin kerran kokemuksella voin jo sanoa tykkääväni tästä hyvin paljon. Ei koskaan tule käytettyä sellaisia repair-tuotteita, jotka pitäisi jättää yksinään. Ja kynsinauharaukoilleni voidemainen tehohoito Cuticle Rehab on enemmän kuin tarpeen kuivan ja kylmän talven jälkeen.


Essie - Hors D'oeuvres ei taivu millään suomalaiseen suuhun, mutta mikä sävy, vau! Hors D'oeuvres on megahieno kimaltelva erikokoisia glittereitä sisältävä sekoitus hopeaa ja kultaa. Lakka on kotoisin Essie Encrusted Treasures -kokoelmasta, josta jokainen sai miittipusseissa osansa. L'Oréal - Lemon Meringue on hailakankeltainen creme kevään Les Blancs -nimisestä kokoelmasta, jossa keskitytään tuomaan kynsille vain hiven sävyä vaalealla yleisilmeellä. Les Blancsin pastellilakoilla saisi kyllä aika suloiset pääsiäiskynnet väkerrettyä :3


Olisikohan OPI ollut koskaan epätoivottu kynsilakka? Ei ainakaan meidän miitissä ja vitsi minkä sävyn onnistuin saamaan! Vaikka lakan nimi Suzi's Hungary Again alkaa toistaa OPIn lakkojen nimeämiskaavaa turhankin paljon, sävy on iihana lohenpinkki (miten tätä nyt kuvaisi) hyvinlevittyvällä cremekoostumuksella. Niin ikään OPI Avoplex avokadoa sisältävästä kynsinauhaöljystä olin riemastunut.

OPIt sponsoroi maahantuoja Kauneudenkauppa, josta OPIn tuotteita saa ostettua sähköisesti.

 
Muun muassa kynsilakkoja ja -koristelutarvikkeita myyvä verkkokauppa Mimax sponsoroi miittiämme Mimaxin omilla kynsinauhaöljyillä ja alennuskoodeilla. Tuoksu "Mango orange" on ainakin herkullinen.


Consult Lady on taas China Glazen Suomeen maahantuoja. Saimme turkoosit Crushed Candy -sävyiset Crackle-lakat, kynsiviilat, sekä makeatuoksuiset Body Drench-kosteusvoiteet. Consult Ladylta vinkattiin aiemmin, että mahdollisuus kuluttajaverkkokaupan avaamiseen on, mutta vielä ainakin toistaiseksi tuotteita nettikaupasta saa tilattua vain kauneusalan ammattilaiset.


IsaDora on ottanut sokeri- ja hiekkalakkahuumasta kunnolla vauhtia ja julkaissut keväällä Sugar Nails Pastels -kokoelmassa karkinvärisiä sokerilakkoja. Lakoissa koostumus vähän vaihtelee isoglitterisemmästä pienempään, samoin kuin Sugar Crush -kokoelmassa syksyllä (swatcheihin pääsee tästä). Sain sävyt Lemon Soda, Peach Nectar ja Macaron. Sokerilakoissa tykkään erityisesti siitä, että ne tasoittavat epätasaisenkin kynnen pinnan ja levittyvät todella vaivattomasti ilman suurempia sotkuriskejä.

Ipanema Beach, jonka sävystä ei pullossa osaa sanoa yhtään mitään, kuuluu taas IsaDoran ihan uusimpaan Sunset in Rio -kesämeikkikokoelmaan.

Huh! Aikamoinen kokoelma uusia kynsituotteita. Monet olen jo ehtinyt testaamaan ja niistä swatcheja tulette näkemään pian. Uusi kesäsuosikkeja on monta tässä erässä, kiitokset kaikille upeille sponsoreille!


Herättikö joku erityisesti kiinnostusta? Haluaisitteko jostain tuotteesta lähempää tarkastelua? :)

10 kommenttia:

 1. Voi että, tuo Zuza.. Oon jo Annien blogissa sitä kuolaillu, se vaan on niin kaunis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Nuo hopeashimmerit tekevät siitä aivan upean, myös kynnellä :)

   Poista
 2. Oi että miten ihania kynsilakkasävyjä! Niin keväisiä<3 Sun blogi vaikuttaa tosi kivalta, täytyypä lukea eteenpäin :))

  http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kyllä täydellisiä lakkoja kevääseen ja kesään. Kiitokset ja lämpimästi tervetuloa blogin pariin! :>

   Poista
 3. Ooo mitä aarteita! Tuo Ipanema Beach kiinnostaa kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet kynsilakka-aarteet :3 Ipanema kiinnostaa kyllä minuakin, pakkohan sitä on testailla, että miltä ihmeeltä sen on tarkoitus näyttää kynsillä.

   Poista
 4. haluaisin nähdä noi uudet sugar crushit kynnellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toiveesta! :)) Pitää alkaa sitten sokerikynsiä taikomaan!

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3