18. huhtikuuta 2014

kukkainen hiusten kevät - Glitterin bloggaajailta


Muotikorujen ja asusteiden iso nimi Glitter vastaanotti meidät kynsi- ja kauneusbloggaajien miitin päätteeksi Joensuun liikkeeseen ihastelemaan, kokeilemaan ja hypistelemään kevään ja kesän asusteuutuuksia. Ihanat Elisa ja Juuli esittelivät Glitterin Hiusoppaasta kaikki huisin söpöt hiustenlaittotekniikat ja koristeluvinkit. Saimme rauhassa kokeilla ja tutkia Glitterin kevättarjontaa, jota oli monipuolisesti jokaiseen makuun ja kukkaroon sopivaksi.

Annien kynnet maastoutuivat heti mintunvihreään kukkakoristeeseen
Kukkia, kukkia ja kukkia. Ne ovat tämän kevät/kesän varmin ja näyttävin hiusasuste. Elävät ja muoviset kukat hiuksissa ovat aina olleet romanttiseen makuuni, mutta ehkä nyt itsekin rohkenen ottaa ne runsaammin ja monipuolisemmin käyttöön. Värikkäät kukkapannat olivat Glitterin kevättarjonnan ehdoton suosikkini! Niistä tulisi näyttävä kuvausasuste vaikka johonkin prinsessahömppäilykuvauksiin... Vink! Hiusoppaan mukaan kaikki Glitterin kukkaseppeleet maksavat 11,90€ ajalla 3.4.-7.5.Hiusoppaan makein kampaus syntyy hiuslassolla, jonka pitäisi olla tuttu ainakin 90-luvun lapsille :D Aivan mielettömän hieno twist-letti tapahtuu kieputtelemalla hiusta pituussuunnassa sulkemalla kieppi välillä näkymättömällä hiuslenkillä. Tuolla tekniikallahan tulisi muihinkin lettikampauksiin ihan erilaista näyttävyyttä ja mulle ainakin toimii lookin rento ote  - vähän kun vielä pörröttää lopputulosta niin avot.


Ahdistavat bloggaajat kameroineen uhrin kimpussa :D Tässä räpsitään kuvaa suositusta kukkanutturasta, johon niin ikään löytyy ohjeet hiusoppaasta. Alla myös Elisan pikaversio nutturasta (kattokaa nyt noita hiuksia, niihin saa vaikka mitä!).Kukkien lisäksi minua jäi kovasti houkuttamaan upea kreikkalaishenkinen metallipanta, jota pystyi vääntelemään päähän sopivaksi. Yllättäen tuo pronssinen versio näytti päässäni paremmalta kuin ensin ilailemani kultainen panta. Hintaa pannalla on 17,90 €.Kukaan ei suinkaan lähtenyt Glitter-illasta tyhjin käsin, nimittäin saimme kaikki goodie bagit, joista hiusoppaan lisäksi löytyi hiusliitu, puhelinlankahiuslenkkejä ja Osiksen matkakokoinen hiuslakka omassa suojapussissaan. Nämä ponnarit ovat monille jo hyvin tuttuja, mutta ensimmäiset omistamani. Puhelinlanka sopii mainiosti myttynutturoihin, joissa vietän suurimman osan arjestani (kuten kuvassa yläoikealla). Ponnari ei tunnu repivän hiusta, eikä sen pitäisi jättää painaumajälkiä :)

Lisäksi ostin valkoisen pitsikukkapannan vähän kevyempään kukkastarttiin. Panta pitää kivasti hapsuhiukset silmiltä tai sen voi muodikkaasti virittää myös kulkemaan hiukset auki otsan päältä.


Iso kiitos Glitterille ja tytöille, jotka intoa puhkuen saivat ainakin allekirjoittaneen innostumaan hiustenlaitosta vähän enemmän!

Miten teihin uppoaa kukkaviritykset hiuksissa?

5 kommenttia:

 1. Tuo valkoinen kukkapanta käy siulle tosi hyvin, onneks ostit sen! :)

  VastaaPoista
 2. Kukkajutut on hienoja hiuksissa

  VastaaPoista
 3. Hyvä ostos!:) Mä olen ihan rakastunut noihin puhelinlankaponnareihin, mulla on ollut samantapaiset, eri liikkeen ponnarit käytössä jo lähemmäs vuoden ja voin vakuuttaa että hemmottelevat hiuksia!

  VastaaPoista
 4. Oih, mitä ihania juttuja! Mun on ehdottomasti mentävä ensi viikolla penkomaan Glitterin hyllyjä. Haussa olis joku ihana kukkaseppele mahdollisesti kaverini häihin, ja tuolla näyttäis ainakin valikoimaa riittävän. :)

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
 5. Oi, toi panta on kyllä ihana. <3 Joudun kyllä menemään pikasesti uudestaan vielä Glitteriin... :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3