21. marraskuuta 2013

Kynsiharrastajien ja -bloggaajien pikkujoulumiitti - Kynsitaidetta

Tehtailen parhaillani piiitkää postausta Joensuun kynsimiitin sponsorituotteista, mutta sitä ennen vilkaistaan osallistujien kynsitaiteeseen. Misify, jonka luona tapasimme, keksi mainion idean kuvauttaa kaikkien kynnet, koska perinteisen käsiympyrän räpsyt eivät näytä hienoja yksityiskohtia, joita kukin on taiteillut.

Ilmaisimme kutsussa (joo, meillä oli ihan official "kutsu" miittiin :D) teemaksi pikkujoulut, josta kumpusi aivan huikean hienoja kynsiä. Sävymaailma sulautui hienosti yksiin punaisen ja sinisen eri sävyihin. Lumihiutalekynnet ovat selkeästi tämän talven juttu, joten nyt kannattaa kipinkapin hankkia hiutalekuosinen laatta tai vähintään water decalsit ;) Olisin itsekin väsännyt sinipohjaiset snowflake-kynnet, mutta en omistanut hiutaleiden luomiseen tarvikkeita. Se puute tosin onneksi paikkaantui erään pienen arvontapalkinnon johdosta.

Pidimme pienen kynsikilpailun ja voittajaksi äänestettiin oikein ansaitusti EliZaaa karkkkikeppikynsillään! Voittaja palkittiin EFFECT Nail Design Kitillä, kokoelmalla Crown Jewel.

Otin vapauden tehdä kynsikuvista ihan omat kollaasit ja lajitella ne TEAM REDiin ja TEAM BLUEen! Käsittelin myös ihan pikkuisen sävyjä esiin nostamalla valoisuutta. Kuvat ovat Misifyn ottamia.


Kynsien omistajat järjestyksessään:
Tiina - Kynsien värikartta
EliZaaa - My dazzling nails
SiljaKatsaus omiin kynsiini:


Kynsillä:
Color Club - Ruby Slippers (punainen glitterlakka)
Color Club - Covered in Diamonds (timanttihiutalepäällyslakka)
EFFECT Nail Design Kit - valkoinen ja hopeaglitter (koristelut)

Kynsille pääsi ensimmäistä kertaa Ruby Slippers, joka minulla on minikokoisena. Lakka oli aika paksua ja hankalahkoa levittää, mutta se on vaan niin täydellisen sävyinen, sopivan blingahtava joululakka! Kynteni kokivat perinteisesti juuri ennen miittiä pienen tragedian, nimittäin edellisenä päivänän siivoilin kirkkoamme siihen malliin, että etusormen ja keskisormen kynnet pehmenivät mukavasti ja repesivät. Talvella kynteni ja kynsinauhani muutenkin ovat aina ihan säälittävät. Ei varmaan auta kuin alkaa popsia jotain lisäravinnetta :B

2 kommenttia:

  1. Miksei Miku ollut kuvissa? :o Ihania kynsiä!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mimosa ei tainnut kuvauttaa kynsiään :) Niin on! Tosi luovaa ja taidokasta porukkaa :3

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3