9. marraskuuta 2013

I want to Groove

You might wanna have fun with it.


Or go to party with it.


Or have a merry little Christmas with it.

(hopea pohjalakka EFFECT - Bring the Champagne)

There's a new kit in town.
EFFECT Groove.


Tulkitsit oikein. Uusi kynsikoristesetti EFFECTiltä (FB-sivut) on saapunut! Setti kantaa nimeä Groove ja siinä yhdistyvät kirkkaat piristesävyt syksyn synkkyyteen (ehkä jo hitusen kevättäkin haikaillen), elegantti harmaa, legendaarinen yhdellä kerroksella peittävä superkiiltävä musta ja kaksi mahtavaa glitterlakkaa, joiden koristelukärkeä on suurennettu ihan sen takia, että glitterit mahtuvat paremmin ulos.

Settiin kuuluvat sävyt:
Kultaglitter, tumma hopeaglitter, vadelmainen neonpinkki, minttuinen vaaleansininen, kirkkaanoranssi, harmaa, musta ja kirkas lakka.

Setin väreissä on pieniä yhteneväisyyksiä EFFECT The Perfect Escape -setin kanssa (esittely aiemmista EFFECT-kokoelmista ja niiden koristelutekniikasta), mikä on fiksua ja ymmärrettävää, sillä The Perfect Escape on limited edition. Mikäli halajaa oman kesäisen TPE-settinsä vielä hankkia, kannattaa se tehdä pian.

Omia suosikkejani Groovessa on ehdottomasti nuo glitterit ja kokonaan uusi sävyvalloitus EFFECTin kokoelmissa: the shiny brighty orange. Lakka on oikeasti oranssi, eikä punaisen oranssi tai keltainen, kuten moni epäonnistunut oranssiostokseni. Ihanaa! Inspiroivaa! Talvista, mutta samalla piristävää.

EFFECT Nail Design Kittejä myy Lashlovers-verkkokauppa ja laaja jälleenmyyjäkaarti ympäri Suomea. Kahdeksan lakan setti maksaa 24,90€.


Joko EFFECT koristelusetit ovat tuttuja?

// Tuotteet on saatu blogiin testattavaksi. En hyödy linkkien klikkailuista.//

10 kommenttia:

 1. Tää vaikuttaa kyl tosi kivalta setiltä! :) Kauniita kynsiä oot tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se on! :) Ja kiitos, joskin melko pikaiset taiteilut oli tällä(kin) kertaa.

   Poista
 2. Voi vitsi, miten osaat nätisti koristella noita kynsiäsi :) Itsellä ei taidot oikein riitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mutta voi kuule, käytin näihin kolmiin kynsiin yhteensä lakanpoistoineen ehkä 45min :D Ja siis itseasiassa kaikkiin näihin on käytetty Effectin Deco Brushia, eli sitä ihan ohutta koristelusivellintä, toimiiii ihan superhyvin minunkinlaisen tumpelon käsissä!

   Poista
 3. Ootko kokeillut sitä pelkkää kärkeä? Saisikohan sen avulla käytettyä omia lakkoja... Eli missä tulee mukana sivellin ja mikrokärki. Pitää varmaan Kaisalta kysäistä miten ne toimii. :) (Noissa paketeissa kun ei oo kaikkia värejä mitä kaipaisin..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en ihan ymmärrä, siis tarkoitatko, että olenko kokeillut kärkeä muiden kuin Effect-lakkojen kanssa? Kärkeä ei kyllä pystyne soveltaa toisiin lakkoihin. Koristelukärjestä tulee lakkaa puristamalla muovista pulloa. Toki voi käyttää loppuun ensin yhden värin ja täyttää pullon toisella? :D Ja siis kaikissa EFFECTin sävyissä on automaattisesti sekä sivellin, että mikrokärki. Ja varmasti toiveita väreistä voi osoittaa Kaisallepäin :)

   Poista
  2. Juu, oli "hieman" epäselvä ilmaisu. :D
   Tarkoitin tätä: http://www.lashlovers.fi/fi/shop/effect+nail+design+kits/effect+nail+deco+brush
   Tuolla lukee et mukaan tulee pari mikrokärkeä, mietin et jos sulla ois noista kokemusta.

   Poista
  3. Joo siis tuo nettikaupan kuva on itseasiassa minun ottamani, eli kyllä on tuttu tuote :) Koristelusivellin Deco Brush on muotoilultaan identtinen Effect-lakan kanssa, siinä on vain tyhjä säiliö ja ohuen ohut sivellin (eli Deco Brushin päästä löytyy myös mikrokärki).

   Itse olen tehnyt niin, että olen laittanut Deco Brushin siveltimen mustaan ja valkoiseen Effect-lakkaan, koska niitä käytän eniten viiva-koristeluissa. Niistä jääneet normaalit siveltimet olen jättänyt Deco-brushin säilöihin, jotka olen täyttänyt kynsilakan poistoaineella. Käytännössähän tuon kynsilakanpoistoaineen voi korvata vaikka jollain muulla kynsilakalla halutessaan ja näin pakkaus toimii kuin Effect Design -kynät! Lakan tietty pitää olla tarpeeksi pigmenttistä ja paksua toimiakseen niin pienenä määränä kuin mikrokärjestä tulee :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3