24. marraskuuta 2013

31DC2013 Day 8: Metallic nails


Haaste jatkuu metallinhohdolla ja erimallisilla kynsiniiteillä. Päivän haasteen myötä huomasin, että minulla on hämmentävän vähän metallisia kynsilakkoja, mutta onneksi asia tässä piakkoin korjaantuu ainakin parilla yksilöllä!

Havahduin superpigmenttisen, mutta ikävän paksun pronssisen Thaimaan tuliaislakan olemassaoloon. Sävy on ihana, mutta koostumus ei. Nämä on näitä laatikonpohja-lakkoja, joita käyttää kerran vuodessa, mutta joita ei raaski heittää poiskaan (tuliaisena jostain tai "tarvitsen tätä vielä joskus vesimarmorointiin"). Vaalean hopeinen lakka on Miss Selene -perhettä, joka edullisesta hinnasta huolimatta levittyy mainiosti ja peittää kahdella kerroksella. Niitit taputeltu paikoilleen päällyslakan avulla.

metallikynnet / metallic nails
Anne & Florio - Y10 (pronssi)
Miss Selene - 137 (hopea) (saatu kynsimiitistä)
Kuvioniitit - Adenina (saatu kynsimiitistä)
Seche Vite - Dry Fast Top Coat


// The 31 Days Challenge continues with metallic theme. The bronze polish (Anne & Florio) I bought from Thailand and it was quite hard to apply. The colour is pretty though. Silver polish is Miss Selene's and it applies pretty well, only two layers needed. The different shaped studs I got from goodie bag in our local nail blogger's meeting.

4 kommenttia:

 1. Hehe! Anne & Florio :D mullakin on niitä kaapissa ja yhden kerran jälkeen en ole vaivautunut kokeilemaan kun tyyliin kököttää kynnellä kuin "möntti" :)

  VastaaPoista
 2. hyvännäköiset:) varsinkin noi neliön muotoiset!

  VastaaPoista
 3. Kauniit kynnet!
  Blogistani löytyy haaste sinulle!

  http://kindnessisbeautiful.blogspot.fi/2013/12/top-5.html

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3