19. marraskuuta 2013

Kynsibloggaajien ja -harrastajien pikkujoulumiitti - Sokoksen kauneustunti

Miittipostaukset tuppaavat aina venähtämään (kuten otsikotkin), koska asiaa ja hehkutettavaa on niin ylitsevuotavasti. Tapasimme 15 hengen naislauman voimin jo perinteeksi muodostuneessa miitissä lauantaina Joensuussa. Sain kunnian olla Misifyn ja Annien kanssa suunnitelmassa ja toteuttamassa pikkujouluhenkistä päivää ja halusimmekin toteuttaa tapaamisen hieman spesiaalimmin.

Ehdottomasti monipuolisemman ja antoisamman tapaamisestamme teki Joensuun Sokoksen (Sokos) järjestämä kauneustunti, jolla miittimme pyörähti käyntiin. Meille oli varattu oma huone, jossa saimme kahvien ja herkkujen siivittämänä kuulla kynsien hoidon uutuuksista ja juhlakauden uutuustuotteista värikosmetiikka- ja kynsiosastolla. Kahdelle tytölle demonstroitiin silmämeikki kauden tuotteilla ja saimme hypistellä ja testailla kaikki ihanat tuotteet läpi.


Joulukauden selkeimpiä uutuuksia ovat erilaiset lahjapakkaukset, joista muutamiin tutustuimme lähemmin. Esimerkiksi IsaDoran tutut Sugar Crush -tekstuurilakat (kesän sävyjä esittelen täällä)(syksyn sävyjä täällä) on mätsätty sointuvaan huulikiiltoon ja pakattu gift boxiin. Hintaa tuolla kombolla on vain 9,90€! (normaalisti lakka 8,90€). Ainakin pinkki löytyy tämän hopean lisäksi valikoimista.

Myös Essieltä löytyy kahden neutraalimman lakan lahjasetti, muistaakseni 19,90€ hintaan (Essien lakat yksittäin n. 15€).

Trindin tehokkaat kynsienhoitotuotteet pääsivät parrasvaloihin ja kieltämättä ne alkoivat houkutella näin talvea vasten. Sokos lahjoitti meille arvottavaksi muutamia Trindin hoitotuotteita ja kaikille omat värilakat. Toivottavasti hoitotuotteiden voittajat raportoivat aikanaan niiden vaikutuksista :) Minua jäi kaivelemaan erityisesti tuo Soft Cuticle Pen, koska kuivat ja töksöttävät kynsinauhat eivät ole kaunista katsottavaa etenkään kynsibloggaajan nakkisormien lähikuvissa...

Sokoksen valikoimiin oli tullut kokonaan uusi kosmetiikkamerkki Alessandro (englanninkieliset nettisivut), joka oli minulle vain nimeltä tuttu ammattilaisten ja kuluttajien kynsilakka- ja hoitomerkki. Riemuitsen aina, kun tännepäin Suomea tulee joku uusi kosmetiikkabrändi, -tuote tai aluevaltaus. On aivan eri asia päästä hypistelemään ja testaamaan tuotteita livenä kuin nettisivujen ja -kauppojen välityksellä.

Alessandron Striplac -geelilakkasetti oli täysin uusi tuttavuus, vaikka peel off -geelilakoista olen kuullutkin huhuttavan. Aloituspakkauksessa tulee mukana kaikki lakkauksen tuotteet led-lampusta lakkoihin ja Stiplacin jujuhan piilee helpossa poistomekanismissa; lakka lähtee kuorimalla pois. Paketti näyttäisi muuten olevan tarjouksessa 99€ (149€) Sokoksen verkkokaupassa.


Meille esiteltiin paljon ihania juhlameikkituotteita, joista minua ihastuttivat eniten glitteriset rajauskynät, jotka ikävä kyllä jäivät intoiluissani kokonaan kuvaamatta. Pigmenttisen mustaglitterisen kynän nimi oli kuitenkin IsaDora Twist-Up Metallic Eye Pen (Sokoksen verkkokauppa), josta mustan lisäksi ihailin jäisen violettia. Yllättävän moni kauden tuotteista oli minulle jo tuttuja, kiitos IsaDoran ja Clarinsin testituotteiden, joita silloin tällöin blogiini saan esiteltäviksi :)

IsaDora Gel Eye Lineria (esittelypostaus) kehuttiin ja se sattumoisin oli omassakin silmämeikissä pääosassa. IsaDora Twist-Up Eye Glossit eli silmäkiiltokynät olivat yllättävän voimakaspigmenttisiä ja helppoja levittää.

IsaDora Cream Mousse Eyeshadow -  Galaxy | IsaDora Twist-Up Metallic Eye Pen - Icy Lilacs ja Deep Black | IsaDora Twist-Up Eye Glossit
Urhea mallimme Silja upeassa meikissään, jonka Sokoksen kauneusneuvoja loi IsaDora Pink Smokey Eyes -luomivärikvartetilla. Moni huokaili itseni mukaan lukien, kuinka tuollaisen näyttävän meikin onnistuisikin joskus itselleen taiteilemaan sotkematta. Sokokselta vinkattiin heidän meikkausneuvontapalveluistaan, joita saa ilmaiseksi ajanvarauksella. Itse on kyllä pakko tämä meikkiapu jossain välissä hyödyntää, ei nimittäin näihin tihrusilmiin ihan mitä tahansa varjostusta väännetäkään.


Sokoksen ajankohtaisesta kauneustunnista jäi tosi mieluisat fiilikset ja inspis juhlameikkailuihin on jälleen saavutettu. Meidät oli huomioitu enemmän kuin hyvin ja olimme iloisia siitä, että ylipäätään meille haluttiin järjestää ohjelmanumero miitin yhteydessä. Kiitos Sokos!
Näistä kuvista ja tunnelmista siittyyään seuraavien miittikuulumisten myötä itse tapaamiseen, miittiläisten upeisiin kynsiin ja sponsoripussien sisältöihin. 

Ps. Olen linkitellyt tuotteet ja verkkokaupat ihan vapaaehtoisesti tuotteiden helpommaksi löytämiseksi.

10 kommenttia:

 1. Oi, oot ottanu kivoja kuvia! <3 Tää kauneustunti oli kyllä ihan huippu ja oli kyllä mahtavaa, että Sokokselta järkkäsivät tämän! :)

  Tuo Twist-up Metallic Eye Pen jäi vähän kaivelemaan.. Osaisinkohan käyttää sellasta... :O Sillä tuntu kyllä saavan ainakin pikasen testauksen perusteella kivaa jälkeä aikaiseksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika vähän tuli napsittua kuvia ja niistäkin suurin osa jäi kyllä käyttökelvottomiksi. Olisi pitänyt vaan salamalla napsia reilusti :) Mutta joo, oli kyllä ihana päästä ammattilaisten kauneusvinkkejä kuuntelemaan!

   Kynä vaikutti kyllä hyvin pigmenttiseltä ja tällaiseen juhlakauteen erittäin sopivalta. Ehkä on mentävä testeröimään vielä Sokokselle...

   Poista
 2. Oi miten kiinnostavaa! Kivaa, että on miitissä ihan järkättyä ohjelmaakin ja ketäpä ei meikkijutut kiehtoisi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kyllä onni, että pääsimme Sokokselle asiantuntijoiden "luennolle" :) Olisi voinut tietty kauemmankin kuin tunnin nautiskella meikkijutuista!

   Poista
 3. Ooh, en tiennytkään että Sokoksella on tuollainen meikkipalvelu! Kunhan kiireet helpottaa niin pitääkin käydä tuolla paikallisessa Sokoksessa vähän kyselemässä. Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Joensuun Sokokselta löytyy kauneusneuvontapalvelu :) Meikkausopetuksessa todennäköisesti pääsee myös itse siveltimen varteen, että varmasti oppii.

   Poista
 4. Itsellä on tuo Striplac parasta aikaa testissä. Nyt katsotaan pitääkö lupaus 10 päivän kestosta. Ainakin levitys yms. oli suht helppoa, vaikka lakka on paksua ja sillä on hieman hankala saada ohut kerros aikaiseksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Kerro sitten ihmeessä kuinka kävi ja lähteekö helposti kuorimalla :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3