18. lokakuuta 2012

some shots from b-day


Miehet: Tehkää vaimoon, tyttöystävään tai siskoon vaikutus ostamalla hänen lempikukkiaan juuri hänen lempiväreissään. Tämä vaimo ilahtui ikihyviksi fuksianpunaisista, valkoisista ja limenvihreistä neilikoista, sekä hempeistä kaksivärisistä inkaliljoista.

Synttärikynsien ideakin tuli tuolta rakkaalta puolisolta. "Millaisethan kynnet voisin tehdä tälle illalle? Jotain minunnäköistä." "No laita sitä sun mustaa kiiltävää silleen kärkiin vaan." Ja niin minä hieman hämilläni tein tummanpuhuvat ranskikset lempparilakallani + lisäsin pakollisen koristehärdellin, eli water decals-perhoset nimettömiin. Ja nämä todella ovat minunnäköiset!

Kärjissä OPI Metallic 4 life, pohjalla Maybelline Forever Strong Pro - French Manicure.


25. vuosi siis 26. vuosi lähti käyntiin perusmeikki naamalla ja perusnaama olkapäillä. Seuraavana aamuna olikin järkyttävät silmäpussit ja tummat silmänaluset, kiitos erinäisten herkkujen ja suolaisen ruuan. Ja satunnaisen viikkoaamuvuoron.

Itse valitsemani semisynttärilahja löytyi Kuopion Ikealta. Snö of Swedenin kolmikerroksinen helmirannekoru makailee sen päällä. Olen pitkään haaveillut metallisesta korutarjottimesta, johon voisi asettaa omat lempparikorut sievästi esille. Toinen iiiso synttärilahja samasta putiikista pääsi makuuhuoneeseemme ja takaa paremmat yöunet seuraaviksi vuosiksi.

Yksi kirkas kivituikkukin löysi tiensä kotiimme Carlsonin hullujen päivien alesta. Hintaa Iittalan kolmikon täydentävälle yksilölle jäi 6,90e.

Kukkien kanssa vastaanotin hieman erikoisemman syntymäpäiväyllätyksen, mutta sitäkin herkullisemman... Salmiakkia!!! Ja parasta sellaista. Vanhenemisen johdosta karkkilakkoni piti päivän tauon ja sain maistella taas (tietenkin äärimmäisen hillitysti) kaksi kuukautta himoitsemiani makuja. Muut namuset eivät tosin vetäneet vertoja tälle täydellisesti kielen kärjellä tanssahtelevalle kirpsakan makealle salmiakkijauheelle. Oodi Super Salmiakille!

Muita päivän aktiviteetteja oli elokuvissa rentoutuminen (tai virittyminen, sillä valitsimme Step Up Revolutionin ja taas teki mieli loikkia pitkin katuja), sekä illastaminen Amarillossa. Söin muuten aivan mahtavanmakuisen annoksen, jonka nimeä en muista, mutta jossa yhdistyi täydellisesti kolme makua: kanan rintafilee, chevre-juusto ja paholaisenhillo (ja mutisin tuon hillon nimelle...). Kylkeen vaihdoin ranskiksien sijasta bataattilohkot, mutta annos oli amarillomaiseen tapaan niin hervoton, ettei aiemmin karkkiähkytettyyn masuun mahtunut. Päivä oli ihana ja synttäritunnelmissa on vietelty tätä viikkoa muutenkin :)

Ps. Sivupalkissa on uusi kysely blogini sisältöihin liittyen. Mistä sinä haluaisit lukea? 
Kommenttikenttä on myös vapaa.

6 kommenttia:

 1. Oiii, paljon onnea <3 Toi salmiakkijauhe on ihan parasta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Niiiin on ja minä en saa syödä sitä ennen joulua :D

   Poista
 2. Hei! Sinulle on blogissani Liebster tunnustus :)

  VastaaPoista
 3. Hei Katjamaria! Puhuisin näin alustavasti jo, että kiinnostaisiko sinua jossain vaiheessa marraskuuta tehdä minun kanssani SWAP? Olen tällä viikolla toteuttamassa sitä Hannelen kanssa ja voisin ensi kuussa harkita sellaista vaihtokauppaa uudelleen. :)

  On ihanaa suositella toisilleen tuotteita ja sehän on kuin lahja postissa, oli sitten pieni tai iso paketti.

  Jos olet kiinnostunut, niin otatko minuun yhteyttä joko Facebook yhteisöni kautta (yksityisviesti) tai sähköpostitse. Saatan unohtaa katsoa vastauksesi täältä. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3