26. lokakuuta 2012

IsaDora - Mulberry Wine swatch


 IsaDora Wonder Nail - 178 Mulberry Wine
2 kerrosta | 2 coats
+ Trind päällyslakka

Mulberry Wine eli mulperiviini. Lämmin valo paljastaa lakasta punertavaa hehkua, kun taas muuten lakka on lähes musta tai ainakin hyyvin tumma ruskea. Tykkään tästä mustanviininpunavioletista sävystä todella paljon, ehkä siksikin kun olen kaipaillut gootahtavaa lakkaa syksylle. Tummat lakat eivät muuten missään nimessä ole enää vain musiikillisten alakulttuureiden juttu, vaan mustia ja synkän punaisia lakkoja näkee catwalkeilla tuon tuostakin, kuten tummia huulimeikkejäkin.


Tässä pullossa ei ollut IsaDoran huippuhyvää leveää sivellintä, mutta melko hyvin sain lakan levitettyä. Koostumus on pigmenttinen, peittää kahdella, ellei jopa yhdellä kerroksella. Ainoa ongelma ilmeni omissa kynsissäni, sillä ne ovat osittain niin liuskottuneet, ettei aluslakka riitä tasoittamaan pintaa. Tällöin intensiiviset lakat paljastavat armotta lohkeilut. Kynnet olivatkin tovin hyvässä kunnossa, mutta ilmeisesti tämä syksy ja vitamiininpuutos saavat ne aina liuskottumaan ja halkeilmaan.


Sellainen goottiprinsessalakka on Mulberry Wine.

 Mitäs te tykkäätte? Onko tummat lakat kestosuosikkeja vai vain syksyinen ohimenevä vaihe?

Ps. Joku tekninen häiriö ilmeisesti vaivaa tuota sivupalkin kyselyä. Se nimittäin heitti eilen jostain syystä vastaukset nollille, höh! Muistan kyllä pronsetit suurin piirtein, mutta tarkkoja lukemia en ilmeisesti vastauksistanne tule saamaan :/

5 kommenttia:

 1. Kauniin värinen lakka ! Sopii mielestäni täydellisesti syksyyn. Miulla tummat lakat on aika ohimenevä vaihe syksyisin ja valvisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, täysin syyslakka ja ihana sellainen :) Samoilla linjoilla olen nykyisin, tummia tulee käytettyä vain pimeinä vuodenaikoina, vaikka ennen en juuri muita omistanutkaan. Nyt on kaikki pastelliset ja kirkkaat cremet vieneet huomion :D

   Poista
 2. Ihana lakka! :)

  Mullakin Blogger eilen heitti jo päättyneen kyselyn nollille :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, mikähän Bloggerilla on sitten ollut, kun sunkin kyselyt tuhonnut :/ Harmi, kun tuohonkin oli ihan hyvin tullut vastauksia. Onneksi muistan suurin piirtein mitä sieltä eniten oltiin klikkailtu :)

   Poista
 3. On kyllä kauniin sävyinen lakka <3 Itse en omista vielä yhtään Isadoran lakkaa. Kiinnostaisi nähdä se leveä sivellin, joka on joissain Isadoran lakoissa. Voisitkohan joku kerta ottaa siitä kuvan ja vaikka vertailun vuoksi ottaa sen viereen OPI:n, Essien tms siveltimen? :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3