24. lokakuuta 2012

IsaDora Jewels of the Orient -lakkakokoelma

Vihdoin ne tulivat - nimittäin IsaDora Jewels of the Orient syys/talvikokoelman 2012 kynsilakat!

Joissain liikkeissä kokoelma ilmestyi toki aiemminkin, mutta odotin sitä kokoajan Sokokselle. Nyt se on sielläkin :) Minun piti eilen käväistä postista paketti, mutta joku hätähousu oli taas päättänyt sulkea tunnin etukäteen koko puljun! Tai siis niin minä luulin, oikeasti uusi sulkemisaika on ollut voimassa jo viime huhtikuulta... krhm. Vaelsin siis pienen iltalenkin ja postin sijasta Sokoksen kautta kotia. Sokoksen kemppariosasto sitten tekikin temput ja tulin kotiin hölmö hymy naamallani - kaksi IsaDoran lakkaa (toinen Jewels of the Orient -kokoelmasta) ja yhden Goshin huulipunan rikkaampana (ja vajaa parikymppiä köyhempänä).

Jewels of the Orient... mitä siitä kertoisin. Livenä pullot näyttävät taianomaisilta, aivan kuin ne olisivat täynnä nestemäistä tähtipulveria eri väreissä :D Vaikka olenkin röyhkeästi cremelakkojen suosija, mieleeni ovat erityisesti kokoelman jalokivimaiset ja kiiltävät sävyt, jotka täydentävät toisiaan kokoelmana, mutta näyttävät taatusti upeilta yksinään. Itseasiassa kokoelman kuvauksessa kehotetaan pukemaan näitä lakkoja vaikkapa mustien asujen kaverina.

Ensimmäiseen kollaasiin keräsin kokoelman lemppareitani:
 Mutta toki nämä muutkin ovat upeita:
"Inspiraatio kokoelmaan tulee lämpimistä, dynaamisista väreistä, jotka symboloivat itämaisuutta.  Mukana on mm. idän pikajunan punainen ”Orient Express”, eksoottisista palatseista poimittu oranssi ”Sultan Palace” ja riikinkukon sulkien upea sinivihreä sävy ”Peacock”.

 “Persian Princess” on muinaisesta kuninkaallisesta loistosta muistuttava dynaaminen violetti, joka varmasti tekee vaikutuksen kynsissä. ”Silk Road” sävyssä on samaa syvänsinistä väriä kuin autiomaan yötaivaassa, mukana hienovaraista tähtitaivaan kimallusta kullan, keltaisen, punaisen, vihreän ja sinisen sävyissä.

”Jewels of the Orient” -tyyppiset sävyt näkyvät nyt syksyn ja talven vaatemuodissa. Syyskokoelman kynsilakat ovat loistava pari mustien asukokonaisuuksien kanssa, joita voit halutessasi korostaa upeilla väreillä." lähde: IsaDora Suomi

Mitkä ovat teidän suosikkisävynne?

4 kommenttia:

 1. Hypistelin eilen Anttilassa kyseisiä lakkoja ja ainakin kolme sävyä kiinnostaisi :D Ne oli niin nättejä ja pyörittelin lakkaputelia käsissäni, mutta pysyin lujana ja en ostanut, vielä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miustakin ne oli uskomattoman kauniita :D Mun oli pakko kotiuttaa yksi... pian nähdään mikä ;)

   Poista
 2. Ooo... Täytyy käydä hypistelemässä. Kuvien perusteella muutama muuttaa meille. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, suosittelen <3 Jo pelkkä hypistely aihetti kauneudesta huokailua :D

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3