24. syyskuuta 2012

teemaviikko: crackle

Kynsiharrastajien keskustelufoorumille on "avattu" uusi teemaviikko-ketju, johon kuka tahansa kynsien laitosta kiinnostunut voi osallistua. Tarkoitus on saada aikaan manikyyreihin inspiraatiota ja kasvattaa yhteenkuuluvutta harrastajien kesken. Onpa tämä oiva tapa löytää myös kiinnostavia blogeja.

Itse rakastan teemaviikkoja, teemapäiviä, teemapukeutumista, teemasitä ja teematätä :D Minusta on ihana seurata muiden toteuttamia teemajuttuja ja olla osallisena tämäntyyppistä ketjua, jossa jaetaan inspiraatiota, omien tyylien ja omien toteuttamismahdollisuuksien mukaan. Kynsiharrastajien teemaviikoilla paras lakkaus ei välttämättä ole se ammattilaismaisin, vaan mikä tahansa voi näyttää kivalta ja tärkeintä varmasti onkin kehittää omia taitoja, jakaa vinkkejä, hyödyntää olemassa olevia tarvikkeita ja löytää uutta.

Ensimmäisen teemaviikon aihe on siis CRACKLE, kuten otsikko kertoo. Crackle-lakat ovat halkeilevia päällyslakkoja, joita saa nykyään monelta merkiltä, kuten IsaDoralta.


Omaan ensimmäisiin teemaviikkokynsiini tuunasin taustalla vilkkuvan OPI Pink Friday -lakkaukseni Flormarin Neon Colors N014:llä, jotka päällystin IsaDora Graffiti Nail Top 801 Black Tag:lla. Mustien cracklejen alle sopivat mitkä tahansa lakkasävyt, mutta neonlakat pomppaavat erityisen räiskyvästi esiin.

Omistan vain tuon IsaDoran hätävararatkaisupullon mustaa graffitilakkaa, jossa ei ikävä kyllä tullut IsaDoran kätevää leveää sivellintä. IsaDora myi huhujen mukaan graffitilakkoja siksi "väärissä" pulloissa, että lakat myytiin loppuun niin nopeasti hurjan kysynnän vuoksi. Alkuperäinen musta graffiti tulee siis IsaDoran sirommassa ja leveällä sudilla varustetussa pullossa.

Tule toki mukaan teemaviikkoon foorumilla! Et tarvitse omaa blogia; vain kameran, kynnet ja muutaman kynsilakan. Toki crackle-lakan käyttö tässä teemassa helpottaa, mutta ovela toteuttaa aihetta toisinkin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita <3