18. syyskuuta 2012

OPI Did it on 'em swatch

OPI Nicki Minaj Mini Collectionin swatchit (swatch=suomennettuna tilkku/palanen/näytepala) alkavat vihreänkeltaisella tai keltaisenvihreällä Did It On 'Em:llä.

Did It On 'Em, 2 kerrosta / 2 coats
+ Skin Food top coat

Salamalla
 Päivän hämärässä valossa
Sen lisäksi että Did It On 'Emin nimi kuulostaa vähintäänkin hämärältä, se myös levittyi kynsissäni melko kömpelösti. Koostumus on jotenkin paksuhkoa ja samalla sotkevaa. Tähänkin lajiin on olemassa oma ekstravarovainen tekniikkaansa ja ensi kerta menee varmasti jo paremmin. Kahdella kerroksella pärjää, mutta osa kynsistä vaati korjailuja kolmannella kerroksella.

Lopputulos ei ole superkiiltävä, mutta normaalisti heijastava. Did It On 'Em on kokelman piristys ja se pop-out lakka, ja henk.koht. rakastuin tuohon sävyyn, vaikken ole vihreiden, enkä keltaisten lakkojen suurin fani. Taatusi pääsee kynsille pian uudestaan :)

Salamalla koko käsi
-English-
OPI Did It On 'Em from Nicki Minaj Mini Collection is a yellow green or greeny yellow creme and definitely the pop-out lacquer of the collection. It was rather hard to apply since the texture is kind of thick. The result isn't superglossy, more like gently reflective. Anyhow I truly love this color altough I am normally not the best friend of yellow or green polishes.

4 kommenttia:

 1. Onko tuo väri miten lähellä H&M:n I am not a kiwi -sävyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvagooglettelun perusteella näyttäisi olevan hyvinkin lähellä. Jotkut ovat verranneet I am not a kiwiä myös OPIn Who hte shrek are youhun ja Fiercely Fionaan. Toisaalta tuo Did It On 'Em on noiden kahden Sherk-lakan välimuoto, joten se saattaa olla hyvinkin samanlainen sävy :)

   Poista
 2. Mä yritin kuvata tätä vihreää omassakin blogissa silloin aiemmin ja kaveri luuli, että se on keltainen. No, mulla on vaan semmonen taipumus - etten niinkään yritä ikuistaa sitä väriä vaan sitä tunnelmaa. Johtuneeko siitä sitten. :--) Täs kyllä näkyy oikee väri!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, melko hankala sävy se on kyllä kuvata ja auringon/päivän valossa tuppaa kääntymään keltaiseksi. Tunnelmakuvat ovat usein varmastikin "myyvempiä", nämä swatchit yrittää kuvata jotenkuten sitä väriä :) Se on kyllä hämmentävää, miten eri kameroilla ja jopa eri asetuksilla otetuissa kuvissa sävyt onnistuu näyttää niiin erilaisilta. Onneksi on google ja kynsibloggarit :D

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3