23. syyskuuta 2012

Pilvihattaraa kisamani

Jippii, pääsin Pilvihattaraa -blogin kynsikisassa finaaliin! Minulla on varmaan yllättäen kilpailun lyhyimmät kynnet (pikainen tarkistus: eipäs olekaan), mutta olen iloinen jo saavutuksesta finaalissa :)

Ideana kisassa oli siis ammentaa inspiraatio sanasta Pilvihattaraa ja minä inspiroiduin melko värikkäissä ja hattaraisissa merkeissä:


Pilvihattarassa piti mielestäni ehdottomasti käyttää kermaisia sävyjä (cremelakkoja) ja ripausta glitteriä. Pilvimäistä muotoa loin kerrostamalla värilakkoja; eli pohjalle normaalisti värilakka, anna kuivua ja maalaa päälle kolmella vedolla seuraava lakka aloittaen seuraava veto aina hieman ylempää tai alempaa riippuen kummasta suunnasta lähdet liikkeelle.

Kilpailu ratkeaa äänestämällä ja äänestäjien kesken arvotaan myös palkinto. Tästä pääsee kisapostaukseen ja äänestysohjeisiin. Vielä muisutuksena, että äänestys tapahtuu sähköpostitse, eikä kommentoimalla merkintään :) Äänestäkäähän suosikkianne!

2 kommenttia:

  1. Tosi onnistuneet kynnet mun mielestä! Jotain tuollaista mullekin tuli mieleen pilvihattarasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurkiitos! Ensimmäistä kertaa minäkin kokeilin tuota pilvitekniikkaa, kilpailuissa oppii itsekin aina uutta, kun haastaa itsensä eri tavalla :)

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3