17. heinäkuuta 2010

rimmel sunshimmer bronzer

Tällä hetkellä asuntoni toimittaa lähinnä nukkumapaikan virkaa. Kesäpäivät ovat vieneet minut mukanaan ja käyn vain kääntymässä kämpällä, joskus nappaamassa leipäpalasen. Siitä johtuu myös hiljaiselo bloggailun puolella, vaikka postausaiheitakin löytyy. En todellakaan ajatellut, että jaksaisin tai ehtisin juuri tänä aamuna edes klikata itseni bloggeriin, mutta hyvä mieli korvaa korvaa puuttuvat yöunet :D Ekstemporeyöuinti + 12 tunnin talkoolaistyöpäivä edessä eivät välttämättä ole paras mahdollinen kombinaatio... mutta näillä mennään, törmäillään ilorokissa!

Esittelen pikaisesti uuden Rimmelin aurinkopuuterin, jonka kaivoin 7-8 eurolla Anttilasta. Siis, pakko jakaa hämmästyttävä tarina kanssanne: Tajusin, että viimeisin aurinkopuuterini oli elämäni ensimmäinen ja käytössä vuodesta 2006 (olin 18, Härregud!), ja vasta tänä kesänä se päätti sitten antaa viimeisen pronssisen hippusensa hipiälleni. Parasta oli tietenkin, että ostin sen joskus H&M:n alesta jollain parilla eurolla. Halpa voi siis olla hyvää ja pitkäkestoista, jee. Ainakaan Joensuun H&M ei enää myy vastaavia jauhebronzereita, joten oli etsittävä uusi:(En jaksa slash ehdi nyt upata Photopuckettiin kuvia, niin ne on nyt pieniä ja tylsiä)
Kriteerini bronzerille oli shimmer lopputulos ja ei liian tumma. Tästä löytyy kolmea sävyä.Lämmin keinovalo toimittaa nyt auringon sijaista. Hohtaa se silti:
In action! Joskin kuvattu jotenkin tosi hämärillä asetuksilla. Ei kauheesti nyt edusta. Mutta en kyllä tulisi kesällä toimeen ilman bronzeria! Sipaisu poskiin ja hehkua piisaa :)Loppuun vielä random-kynsiotos viime päiviltä. Oranssia (ystäväni lakka) ja valkoisia sydän"boordeja" Konadeilla. Ehtisinköhän maalata kivasti kynnet talkoisiin.. jos se lisäisi tippien määrää :P

1 kommentti:

Kommentit ovat tervetulleita <3