5. heinäkuuta 2010

Pariisivinkkejä?

Hoi kaikki matkaajat! Jopas jotain, saatan olla lähdössä Pariisiin. Kyseessä on vuoden aikana kertyneen matkakassan tuhlaus, jonka kohdetta olen arponut melko kauan. Tuhahdin vain yksi päivä seurakuntanuorten miitissä, että olisi huippua tehdä joku (kustannusmahdollinen) reissu vielä kesällä. Toinen tuumasi siihen, että hänellä alkaa kesäloma heinäkuun puolessa välissä ja kolmannella tuikki silmät siihen malliin, että aloimme haaveilla yhteisestä pikkureissusta. Päädyimme Pariisiin, koska kukaan ei ole siellä käynyt ja se tuntui sopivan visuaaliselta ja naisenergiseltä kohteelta.

Mitä Pariisissa kannattaa tehdä miinus Louvre, Riemukaari ja Eiffeltorni? Ajattelimme lapsenmielisinä sieluina Disneylandia, mutta sillä rahalla voisi toki muutakin tehdä.

Onko ehdotuksia edullisista yöpymispaikoista? Mistä kannattaa etsiä? Onko niitä Pariisissa :S

Lentolippujen hinta ei ole tietenkään halvin mahdollinen parhaaseen loma-aikaan, mutta onko hieman alle 200 euroa liikaa edestakaisesta lennosta? Se on halvimpia mitä olemme löytäneet.

Jos joku tietää asiasta tai voi vinkata jotain kivaa, vaikka erikoisia kauppoja, liikkeitä, paikkoja ym. niin kaikenlasita tietoa vastaanotetaan mielellään! :) Pakkaajakäsi jo vipattaa innoissaan.

2 kommenttia:

  1. wääwää oon kateudesta vihreä ku jokane lähtee jonnekin:D.Itse en ole käynyt Pariisissa mutta siskoni on ja sanoi että Montmartre-kukkula ja Basilika Sacré-Cœur on käymisen arvoisia paikkoja.Disneyland olis varmas hauska kokemus=).Pariisin katakombit olis kans kiva nähdä tosin pelkäisin siellä aika kaamesti:D.Ja sittenhän on toi Notre Damekin:).

    VastaaPoista
  2. mie voisin kartasta näytellä kivoja paikkoja/kauppoja jos vain keretään näkemään. se meijän viime kerran hotelli oli ihan huippu, mutta en nyt just muista nimeä..sitte sie voit vinkata mulle paikosita kun tuut takas ni tiiän syksyllä :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3