10. heinäkuuta 2010

Hiuspannat on miun juttu

Olen saanut paljon palautetta jo ehkä jonkinlaiseksi omaleimaiseksi muotoutuneesta pantojen käytöstä. En puhu niistä perinteisistä kovista muovipannoista, jotka sujautetaan korvien taakse, vaan venyvistä kankaisista tai kuminauhaisista inkkari/hippipannoista. Palaute on jakautunut pitkälti ääripäihin, eli joko tykätään todella tai nyrpistellään nenää. Ja siitäkös minä innostun :D Olisikin mälsää, jos ei voisi millään pukeutumisellaan liikuttaa ketään suuntaan tai toiseen.Rakastan hippipantojani, sillä ne pitävät otsiksen paikoillaan tuulessakin, samoin ylimmät kerrostetut hiukset ja kokonaissilhuetti on muhkeampi ja tukevampi. Pantoja voi käyttää tukka kiinni tai vaikka löysällä letillä, otsiksen heittämiseen pois silmiltä tai hätävaraponnarina. Sopii myös suorien sekä kiharoiden hiusten kaveriksi. Pahan hiuspäivän pelastaja. Pikkuasuste, joka kuitenkin antaa paljon ilmettä. Monipuolinen härpäke, jota ei jokaiselta leggingsi-iinalta löydy. Tää on just miun juttu.

Pantoja löytyy putiikeista useita eri materiaaleja ja tyylejä. Tässä omat pantahärdellini:

panta 1. vaaleanruskea mokkainen peruslettipanta, Lindex 2e ale
panta 2. niittipanta, Lindex 2,50e ale
panta 3. kultainen (ei keltainen) tukeva punospanta, Lindex 3e ale
panta 4. farkkuinen punospanta, H&M 4-5eHeitänpä kysymyksen loppuun, kuten blogeissa on tapana: Mitä mieltä sinä olet hippihiuspannoista? Käytätkö? Kiinnostaisi oikeasti tietää. En edes tiedä, onko tämä enää muotia (joskus kuvittelin että on).

Ps. Hienosti onnistuin joka kuvan ottamaan jollain eri asetuksilla. Ainakin ihonväri näyttää taipuvan moneksi.

5 kommenttia:

 1. En henk koht tuosta inkkarityylistä niin välitä, mutta en silti suhtaudu pantoihin tunteella - ei siis herätä inhonväristyksiä jos ei ihastuksenhuudahduksiakaan :)

  Kadehdin hiukan sitä, että pystyt muuntautumaan Lumikiksi (se on kauneusihanteeni)

  VastaaPoista
 2. Eivätkö nuo paina ollenkaan tai pysy huonosti paikoillaan? Mulla on sellaisia ongelmia ollut pantojen kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Hihittelin tätä lukiessani, olen nimittäin myös oikea pantojen suurkuluttuja ja saanut kuulla siitä. Kertomattakin siis selvää että kuulun ehdottomasti pantojen kannattajiin. Ne on tosi kiva lisä piristämään hiuksia ja tyyliä muutenkin, joskus tosiaan myös käytännöllisiä esim. tuulessa.

  VastaaPoista
 4. Suloisia pantoja. Tulin tänne blogin puolelle myös ilmoittamaan, että olet voittanut arvonnassani pääkallokorvakorut. Onnea! Laitathan osoitteesi tulemaan, jotta voin lähettää korut sinulle. :)
  sari.ha (a) hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Hyvä että neutraaleja kannattajiakin löytyy, kun minulle on tosiaan tultu kehumaan mutta myös dissaamaan pantoja. Mukavaa jos jotain Lumikkia minussa näet :D

  SuPi: Joo jotkut eivät pysy sitten yhtään. Siksi pitää tarkasti sovitella (itse menen sovituskoppiin asti) ennen ostopäätöstä. Pieniä ei toki myöskään kannata ostaa. Kankaiset pannat (1 ja 4) eivät purista kyllä yhtään ja pieni pysyy paikallaan pinnin avulla :)

  jemi: Mainiota :) täälläpäin en enää näe pantoja monella.. joskus vilahti enemmänkin.

  Varpunen: Kiitos! Laitoin osoitetta spostiin :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3