26. heinäkuuta 2010

My first... LUSH!



Ai että, ai että! Olen aivan myytyä tyttöä. Enää en voi vastustella. Rakastuin Lushiin sen siliän tien kun paperikassiin ostamani ihka ensimmäisen Lushin tuotteen, Honey I washed the kids -saippuan lisäksi myyjä heitti mukaan viisi pientä saippuasamplea. Myyjä oli muutenkin niin huippu tyyppi, että ansaitsisi palkankorotuksen ;) Sillä ei ollut taatusti viimeinen kertani siinä putiikissa... Vaikka pääsen Lushin liikkeeseen kerran vuodessa tai ehkä kaksi. Ah. Silmä- ja tuoksuesteetikon elämä muuttui kerrasta superonnelliseksi...

Lush siis myy käsintehtyä "tuoretta" luonnonmukaista kosmetiikkaa kuten saippuoita, ihonhoitotuotteita, shampoita ja tuoksuja. Esim. saippuat myydään painon mukaan ja käytännössä ostamasi pala on aina ainutlaatuinen. Mielestäni tuotteiden tuoksut ovat myös ihan omaa luokkaansa.



Honey I Washed the Kids, alle 100g pala (5,7e/100g)

"Tosi hunajainen käsi- ja vartalosaippua, joka tekee ihosi pehmeäksi ja jättää iholle hennon makean tuoksun." Todella hunajan toffeinen, ihan syötäväntuoksuinen ja -tuntuinen.



Rock Star, sample

"Karamellimaisen herkullinen, syötävän hyvä, kermaisesti vaahtoava vadelmasaippua." Huippua, että sain samplen söpöimmännäköisestä saippuasta, ja ihanan purkkaisen tuoksuisesta!



Sultana of Soap, sample

"Ihanan hedelmäinen vartalosaippua, jossa kuivattuja mustaherukoita, karpaloita ja ravitsevia aprikooseja!" Ei oikeastaan hedelmäisen tuoksuinen, mutta kaukaisesti mustaherukkainen, ihan hiukan mausteinen ja vähän teollinen mielestäni.



Vanilla In The Mist, sample

"Oikeita vaniljatankoja, pehmeää pesua sekä kookosen ja tonkapavun tuoksua!"
Taas tällainen syötäväntuoksuinen pala. Tosi pehmeän vaniljainen, muttei vivahdettakaan mistään esanssimömmöistä. Nami.



I should Coco, sample

"Trooppisen ihanainen kookossaippua, joka sisältää kuorivia kookoshiutaleita ja eteerisiä öljyjä ihon hoitoon" Melko erilainen kookos, mihin on tottunut kosmetiikassa, mutta jotenkin paljon aidompi, pehmeämpi ja miedompi. Tuntuu jo kädessä tosi kermaiselta ja kosteuttavalta.



Miranda, sample

"Vitamiinipitoisia hedelmämehuja ja virkistävää katajanmarjaöljyä: erinomaista erityisesti öljyiselle iholle. Kuin pesisi kätensä hedelmäsalaatissa." Kertakaikkiaan ihanan hedelmäinen tuoksu, muttei taas yhtään tutun hedelmäinen. Vähän karamellimainenkin. Ei ehkä omille käsilleni sovellu, mutta kenties selkään, joka rasvoittuu hieman enemmän.

Jep. Sittenkun alan testailla oikeasti saippuoita, niin raportoin vähän lisää. Tämä fiilistely rajoittuu täysin tuoksu- ja kosketustuntumalle :P Paljonhan tätä on jo hehkutettu kosmetiikkablogeissa, mutta en silti uskonut tuotteiden ihmeellisyyteen ennen omakohtaista kokemusta. Suosittelen! Yhdestäkin pienestä saippuapalasesta tulee kylppäriin ihana tuoksu (jo pelkästä korkkaamattomasta tuotteesta..).

8 kommenttia:

  1. Missä on noin hyvää palvelua?!
    Täällä HKI:n myymälässä meno on paljon nihkeämpää ja alle 100g:n paloja ei edes myydä. :(

    VastaaPoista
  2. SuPi: Lahden Lushissa käväisin ja sanoin, että niin harvoin pääsee käymään ja kysyin että olisko kuitenkin pienempiä paloja myynnissä, tai vaikka testereitä. Myyjä sanoi, että testereitä voi antaa mukaan, jos jotakin ostaa ja arvoin sellaiset 50 minuuttia minkä tuoksun otan. Tuo pieni hunajasaippua oli vahinkopala, ei sielläkään kuulemma yleensä myydä alle 100g annoksia. Sitten myyjä käväisi varta vasten leikkaamassa kahdesta muusta suosikistani testipalaset ja antoi vielä kolme muuta testeriä mukaan, kun olin kuulemma niin kaukaa ja varmaan tuo jahkailukin vaikutti vähän :) huippua kyllä! Miunkin eka Lush-myymälä kokemus oli vähän tympeämpi, jolloin jäi kaikki ostamatta.

    VastaaPoista
  3. Minusta tuo Rockstar on aivan järkyttävän kamalan tuoksuinen :D. Hrrrr.

    Honey ja Vanilla In The Mist <3.

    VastaaPoista
  4. Panda: Muistelinkin, että jostain luin Rock Starin ällöydestä :D itse pidän kovin, ainakin vielä kuivana. Tykkään kyllä muutenkin makeista tuoksuista.

    VastaaPoista
  5. Minä taas tykkään Rockstarista ja Mirandasta mutta hunaja on ällö (ja vanilja suttaa pöydät keltaisella mömmövedellä). Lisää taas varmaan Saksasta, Suomen liikkeet eivät ole minulle sopivissa paikoissa :D

    Nea/ Fashioned in Finland

    VastaaPoista
  6. hei, olen lukenut Virven kirjoituksia LUSH:sta ja se on saanut minutkin innostumaan varsinkin merkin saippuoista. Kannattaa vilkaista Virven blogia, jos et ole aijemmin sattunut sitä lukemaan: http://ostolakossa.blogspot.com/search/label/LUSH

    VastaaPoista
  7. Anonyymi: Tuollahan tuo Ostolakossa pyörii sivupalkissakin, eli luettu on ahkerasti :) minäkin innostuin Lushista aluksi blogeissa, mutta kun pääsi liikkeeseen tuoksuttelemaan.. ah.

    VastaaPoista
  8. mieki kävin kokeilee lushia tuolla ompussa, ihanuutta!! kunhan aikaa on(hmm syyskuun lopussa:D) ni päivitellä omaa blogiaan ja kertoilla vaikka hieman. hih. joo kiirusta pitäny..

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3