8. tammikuuta 2015

KBShimmer You're So Shell-Fish


Swatchailuhethen helmiä, nimittäin rakkautta ensisilmäyksellä. KBShimmer You're So Shell-Fish on korallin/persikan oranssi tai ehkä pinkki... creme jokatapauksessa, joka lähentelee neon-sfäärejä. Livenä vielä kirkkaampi ilmestys. Kaksi kerrosta ja helppo levittyvyys, upea geelilakkamainen kiilto ja paksuus. Erinomainen esitys ensimmäiseltä KBShimmerin cremeltäni.

11 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kivalta, mistä oot ostanu ton lakan? ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin tämän Facebookin kautta, kun eräs kynsiharrastaja myi lakkoja pois :) KBShimmeriä saa tilattua esimerkiksi Harlow & Co'lta http://www.harlowandco.org/ ja nyt onkin tommonen mukava -15% ale siellä käynnissä.

   Poista
 2. Oi mikä herkku! <3 Tuo ois niin hyvä kevääksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa <3 Kevääksi ja kesäksi, aivan bueno neonpersikkacreme.

   Poista
 3. Voi kyllä tätä lakkaa tänään taas mietin, mutta se on liian lämmin. Mutta niin kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kaunis ja ei näissäkään swatcheissa ihan autenttisen värinen, yllätyin positiivisesti kun sain kynsille :)

   Poista
 4. Ihailin tätä kyllä erityisesti kun purin lakkoja pois niistä muoveista. On kyllä herkku ja näyttää tosi hyvältä sun kynsillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kyllä yllätti täysin, joskus simppelit löydöt on niitä parhaita :) Tykkään myös siitä, että jättää aika tukevan geelimäisen kiillon jälkeensä -> peittää varmasti kynnen epätasaisuudet.

   Poista
 5. Teetkö Body shopin joulukalnterista koostetta? Ihan viimeiset luukut ei selvinny vielä lukijoille, ja muutenkin olisi kiva saada loppuarvostelut ja mietteet kalenterista. Tietty joulu on jo mennyt, mutta itse ainakin odottaisin kyseistä postausta!

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3