16. tammikuuta 2015

ILNP Music Box

Kynsiharrastajien hankintakäyttäytymistä ohjailevat joskus ylemmät voimat... ja niiden lisäksi trendi-ilmiöt. Kaikilla on omat lempivärinsä, mutta erilaiset kynsilakkabrändit ja -koostumukset villitsevät vähän väliä blogeissa ja foorumeilla. Holograafiset, eli kavereiden kesken ihan vain holot, ovat eräs ajankohtainen, ehkä tähän talveen mennessä jo kliimaksinsa saavuttanut trendi. Hololakoissa on kaunis holoshimmeriä sisältävä koostumus ja ne säihkyvät kaikkein parhaiten luonnonvalossa.

Oma holomania ei ole ehtinyt revähtää sijoiltaan, sillä omistan puhtaasti tätä koostumustyyppiä ainoastaan muutaman kauniin yksilön. Indiemerkki I Love Nail Polishilta ilmestyy jatkuvasti toinen toistaan näyttävämpiä holoja, joista syksyn puolella hankin neljä sävyä.


Music Box on yksinkertaisuudessaan kaunis hopeanhohtoinen vaalean sinivihreä hololakka. Käytin näihin kynsiin kolme kerrosta. Levittyvyys on hyvä, alkuun vähän raidoittuu, mutta sitten tasoittuu ohuen tasaiseksi.

Kaveriksi tein aksenttikynnelle nuden cremepohjan Essie Spin The Bottlella, jonka päälle samansävyisen turkoosin leimauksen MoYou Londonin laatasta Pro XL 06. Päälle glittersipaisu OPIn Pink Yet Lavenderilla. Leimaus ei erotu niin selkeästi kuin toivoin, mutta sävyt käyvät minusta sievästi yhteen.


Kokeilin huvikseni miten näyttötähdättävällä vanhalla pokkarilla saa kynsikuvat tässä valaistuksessa ja ihan hyvin sen toimi, vähemmän hyvälaatuinen ja skarppi kuva, mutta vähemmän myös värikäsittelyä. Sillä sain jopa leimauksenkin näkyviin.

Käytetyt lakat:
sinivihreä hololakka I Love Nail Polish Music Box
nude cremelakka Essie Spin The Bottle
glitterlakka OPI Pink Yet Lavender
leimauslaatta MoYou London Pro XL Collection 06
turkoosi leimauslakka Konad Hepburn Blue


Mitkä on teidän holosuosikkeja?

4 kommenttia:

 1. Onpa kaunis tuo ILNP! Pitäisiköhän metsästää se itsekin jostain... Mä oon kyllä niin heikkona kaikenlaisiin, vaikka vähän hennompinkin holoihin. Suosikit tällä hetkellä ehkä A Englandin St. George, Zoyan Dream ja OPIn DS Extravagance. Ja sitten tietysti ihan extreme holoista Dance Legendin T-1000!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, onpa viehättävän värinen tuo St. George! <3 :) Ja Dream on yksi minunkin ehdottomia suosikkeja - ajalta ennekuin edes tajusin sen olevan holo :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. I agree ;) Tosin mistähän mokoma on nimensä perinyt...?

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3