29. tammikuuta 2015

KBShimmer Low And Be Bold

Taannoisen Harlow & Co. -tilauksen mukana saapui harvinaisempi valinta KBShimmeriltä. Harvoin tulee nimittäin indiemerkeistä valittua puhtaasti cremejä tai jellyjä, koska niitä on niin hyvin saatavilla miltä tahansa muulta (edullisemmalta) merkiltä. Vaan alan kyllä olla vakuuttunut KBShimmerin cremejen ja crellyjen laadukkuudesta ja herkullisista väreistä!


KBShimmer Low And Be Bold
(kesän 2014 kokoelma) on upea ultramariniin sininen crelly, joka asettuu kiltisti kynnelle ja peittää 2-3 kerroksella. Sävy on luonnossa vielä tummempi ja intensiivisempi kuin studiovalojen alla, ja kiilto on aivan uskomaton, siksi jätin päällyslakan pois.

Nimettömässä kynsikoristekirppikseltä hankittu Pimp My Pride (kesän 2013 kokoelma), joka taas on enemmän perinteistä KBShimmer-tyyliä glitterkirjavuuksineen. Pimp My Pridessa on läpikuultava valkoinen pohja päälle ripoteltuna punaisia ja sinisiä erikokoisia mattapintaisia hexaglittereitä ja muutamia tikkuglittreitä. Vaatii 3 kerrosta peittävyyteen, mutta toimisi hyvin toisen lakan päällä yhden kerroksen glitterefektinä. Kolmella levityksellä saa tietysti paljon aikaa kerroksia ja halusi tai ei - lopputuloksena on glittersandwich. Väriensä puolesta sopii vaikka jenkkiaiheisiin kynsiin mainiosti :P


Kynsien (tai erityisesti kynnen) kasvua malttamattomana odotellen... Pian pukkaa hyvin haudutettua keväthaastetta! Laittakaahan lakat ja asetonit valmiiksi ;)

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ainakin tämä lakka on varsin kirkas sininen ja niiin kiiltävä :)

   Poista
 2. Oi että, ompa kaunis sininen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin :) Taitaa olla lähellä sitä siun Cirquen NYFW:iä, ellei jopa dupe. Kuvista on vähän vaikea arvioida, mutta esim. näissä näyttää hyvin samanlaisilta: http://3.bp.blogspot.com/-4zddR1XvuN0/VAuoYszXKpI/AAAAAAAAW-w/dZpQGjGwfh8/s1600/Cirque%2BNYFW.jpg ja http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/dd/5d/0a/dd5d0a2568d113e620c4687b5554ba53.jpg

   Poista
 3. Huhuh, onpas komea sininen lakka. Mullakin vois olla tälle laatikossa tilaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti! Perussävy, mutta kuitenkin vähän spessu :) tätä tarvitsee varmasti jatkossa!

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3