20. huhtikuuta 2014

rikkinäisten ankkureiden satama


Lyyristen otsikoiden siivittämänä let me introduce: Ensimmäinen A Englandin lakkani sävyssä The Order of the Garter, jonka sain miitissä Edgy Polishin sponsoroimana. Ihana shimmerinen royal blue -sävy ja kahdella kerroksella mainiosti peittävä koostumus teki minusta kyllä A Englandin ystävän :)


Kultaiset koristelut ovat arvatenkin yleensä hyvin takuuvarmaa water decal -matskua, mutta harmikseni setin hienoin kuvio, ankkuri, oli niin ohut, ettei se selvinnyt kertaakaan ehjänä pois taustapaperista. Samoin kävi ruoreille... tai lumihiutaleilta ne enemmän näyttävät. En raaskinut heittää revenneitä ankkureita kuitenkaan hukkaan, joten ne päätyivät peukalon kynteen, josta syntyi todellinen taiteellinen multihuipentuma: rikkinäisten ankkureiden satama (ja päässä alkaa soida "Minä olen vain satama pieni, joka laivoja rakastaa.." yhyy.). The harbor of broken anchors. So sad.

Lakka vielä ilman härpäkkeitä - niin kaunis!

11 kommenttia:

 1. Ooh, ihana merihenkinen lakkaus! :)) Ja Order of the Garter! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :> Livenä kivemmaksi teki tuo decalsien kultaheijastelu, vähän samakuin glittereiden taikaa ei saa kuviin tallennettua :D

   Poista
 2. Mie en tajua, miten muilla tuo lakka peittää ja käyttäytyy hyvin, miulla se oli ihan kamala :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh! Miulla käyttäytyi aika mallikkaasti ja mie yleensä onnistun sotkemaan lakalla kuin lakalla. Joskohan siulle on sattunut joku failpullollinen :o Tai sitten tää on vaan näitä lakkamaailman mysteereitä..

   Poista
 3. Ihana lakkaus ja jälleen oon rakastunut sun kynsien muotoon! Miksei mullakin ole tuommoiset kynnet? :

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua mie en vieläkään ymmärrä miksi :D eikös meillä lie aika samanmalliset kynnet? Sulla vaan pidemmät ja paremmassa kunnossa :--D miun unelmakynnet on Nailasauruksella - lyhyet, mutta niin täydellisenmuotoiset (myös etusormi, joka mulla on ikuisesti tommonen jämä ja pyöreä)

   Poista
 4. Apua, miten ihana lakkaus! Todella raikas ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :>> viihdyin näissä kyllä tosi hyvin!

   Poista
 5. Kaunis sininen vaikken sinisistä piittaa tippaakaan!:D En kyllä vois kuvitella omille kynsille kuitenkaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoo, minäkin oon lämmennyt sinisille vasta pikkuhiljaa :) ehkä siksi, että olen huomannut kylmien sävyjen käyvän paremmin ja siniset.. noh, ovat yleensä kylmiä :D

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3