14. huhtikuuta 2014

kynsi- ja kauneusbloggaajien miitti Joensuussa

Susirajan anonyymit kynsilakka-addiktit? Idän ihmeet ja asetoniyliannostus? Kaikki käy.

Raastavasta kynsihörhöjen tapaamisesta alkaa pikkuhiljaa toip- ei vaineskaan, oli huippu ja hulppea miitti, josta riittää muistettavaa ja testattavaa vielä pitkäksi! :D Joukko paikallisten kynsi- ja kauneusblogien mystisiä kasvoja (ja vartaloitakin..) saapui meille lauantaina tarkoituksena jakaa innostusta salaiseen paheeseen ja vetäistä navat täyteen... karkkia. Eli siis ihan kiltisti ja avoimesti höyrytä kynsijutuista ja syödä ja syödä.. ja syödä vähän.

Koska syötävää - sitä oli!Kyllä, teimme muutakin kuin istuimme katseet lasittuneena ruuassa - nimittäin katseet lasittuneena ihanissa goodie bag -tuotteissa ;) Omalta kohdaltani voin sanoa, että tämä oli sponsoreiltaan aivan mieletön miitti - kaikkea ilahduttavaa, laadukasta ja uutta löytyi jokaisen kirkkaan oranssista pussista.


Saamani leimauslaatan kuosi mätsäsi jopa lautasliinoihin. Tästähän on inspiroitava kynsitaidetta ensihädässä!


Ohjelmaa olimme kehitelleet astetta enemmän kuin yleensä: Oli pientä kynsiaiheista tietovisaa (johon allekirjoittaneen olisi ollut yhdestä syystä turha osallistua: näin vastaukset etukäteen, enkä silti osannut vastat niihin :D), kynsien kuvaussessiot, sekä äänestys teemaa parhaiten tulkinneiden kynsien voittajasta (se oli Annie ihanilla turkooseilla liukuväreillään) ja kirppistelyä tietenkin.


Syy, miksi tätä karkkia oli niin yltäkylläisesti on Cloetta, joka pisti tarjoiluihin volyymia :) Cloetta sponsoroi miitin herkut ja jokaiselle riitti kotiin viemisiksi karkkia ja purkkaa (jotka pursuivat kauniisti jo täysistä tuotepusseista).

Ohjelman jälkeen reippailimme (parisataametriä) keskustaan, jossa meitä odottikin säihkyvä liike täynnä värikkäitä asusteita ja koruja - mikäs muu kuin Glitter! Noin sataan kuvaan tiivistetty ilta Glitterillä vaatii oman postauksensa, samoin kuin goodie bagin sisältö :)

Hymiöiden haitallisesta liikakäytöstä voi päätellä, että vieläkin hymyilyttää mieltä lämmittävä miitti ja ihanat ihmiset, joita saa tavata ja joihin saa tutustua tämmöisen tiimoilta. Hihii. Ja ehkä nuo uudet kynsilakatkin vähän mieltä lämmittää.

Linkkailin kynsien esittelypostauksessa kaikki mukana olleet bloggaajat, joiden blogeista voi käydä kurkkimassa miittitunnelmia ja tämän emännän riemukkaita ilmeitä idän ihme -maljatarjotin kädessä... parempi jokerinaama kuin pokerinaama eiku hä? :D

7 kommenttia:

 1. Kiitos kun järjestitte! Oli ihan hirvittävän kivaa! Goodiebagin sisältöä olen voinut vaan hypistellä toivoen, että pian pääsen tuotteita testailemaan. Typerä harjoittelu ku pilaa kynsikokeilut.... :D

  VastaaPoista
 2. Uuu minun kirppiskasa! :) Ihanaa kerrontaa, tykkään! :)

  VastaaPoista
 3. Hahaa, tää postaus oli ihan mahtava, ihan niinkun itse miittikin! :)))))

  VastaaPoista
 4. Mahtavasti kirjoitettu mahtavasta miitistä!:) ei voi kyllin kiittää teitä järjestäjiä. Palailen itsekin näihin tunnelmiin kun alan väsäämään postauksia risteilystä toivuttuani:D

  VastaaPoista
 5. Ihanaa kyllä, kun jaksoitte järkätä mukavan miitin, mahtavia sponsoreita ja hyvää syömistä. :) Saaduista jutuista on pitkäks aikaa iloa. Ja mahtavaa, kun saa olla osa näinkin ihanaa porukkaa. :)

  VastaaPoista
 6. Nam mitä karkkeja ja nam mitä lakkoja! :) Ihanalta näyttää ja tosi kivaa tunnelmaa välittyy noista värikkäistä kuvista! Ens kerralla oon sitten minäkin toivottavasti taas mukana! Ois kiva pitkästä aikaa nähdä teitä kaikkia! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3