25. huhtikuuta 2014

China Glaze Let's Groove ft. Essie Hors D'oeuvres

Olen viime aikoina todennut useasti "nää on ehkä lemppareimmat kynnet ikinä" :D Tämä tarkoittaa vain sitä, että innostus (ja aika) lakkailuun on palautunut blogimiitin myötä. Olen myös vähän varovaisesti, mutta toiveikkaana, hankkimassa (taas vaihteeksi) kynsiäni parempaan kuntoon.

 
Pyörittelin käsissäni Essie - Hors D'oeuvresia ja ihailin sen kimalteita. Keksin olevinaan tosi omaperäisen lakkausidean ja kynsille päätyi:

Sally Hansen - Nail Rehab
China Glaze -Let's Groovr
Essie - Hors D'oeuvres
Mereneid Sari - Top It All Top Coat

Näin lähikuvissa lakkaus ei ole niiin superihana ja täydellinen kuin taiteilijan silmissä, mutta vähän kauempaa kokonaisuus näyttää jo kivemmalta. Ja livenähän glitterit sparkleilee taianomaisesti :3


Omaperäisyys vähän kärsii siinä, että esim. paljon seuraamassani Polish This!-blogissa on lähes identtinen lakkaus, tosin Essie - Parka Perfectillä, kilometrikynsillä ja vähän muutenkin huolellisemmalla otteella :D Mutta tämä nyt oli tämmönen kiva sunnuntaiversio, jota jaksoin ihastella niin kauan kunnes lakka alkoi halkeilla (eli 1 päivä).

Mutta, onko liian synkät sävyt tähän vuodenaikaan? :o

1 kommentti:

  1. Pyyh, tää on kyllä vähintäänkin yhtä hieno ja kivasti käy myös lyhyempiin kynsiin! :) Ja tuo tumman violetin ja Horsin yhdistelmä on herkullinen, täytyy ehkä seuraavaksi kokeilla jotakin samantapaista yhdistelmää. :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3