13. huhtikuuta 2014

miittikynnet x 7

Meillä vietettiin eilen lakkapullojen vilistämää ja karkintäytteistä Joensuun kynsi- ja kauneusbloggaajien miittiä. Mikä on takuuvarma kynsikuvat pilaava tekijä, eikä liity lakkauksen onnistumiseen? Kuivat kynsinauhat, yhyy. Onneksi kynsinauhatragediaan on tulossa ensiapua; miittipusseista paljastui kaikkea kivaa hoitotuotetta kynsille ja kynsinauhoille :) Tällaisissa kyntimissä treffailtiin kollegoita:

 
Kynsien teemaksi oli kätevä asettaa oma blogi kaikkien ollessa bloggaajia ja olipa yllättävän vaikea katsoa blogia ulkopuolisin silmin; miltä minun blogini näyttää, mikä ensivaikutelma siitä tulee tai mitkä ovat minun juttujani kynsikoristelurintamalla. Pari adjektiivia, jotka blogistani sain olivat valoisa ja hempeä ja vähän siihen suuntaan lähdin säveltämään, mutta en halunnut ihan kokonaan pastellilinjalla mennä. Yleisimmät lakkaukset, joita blogissa julkaisen ovat melkeinpä neoneita, joten jotain sähäkkää piti mukaan saada. Taitaa näitä sävyjä uudesta banneristakin jokunen löytyä ja pinkki Color Club sattaa olla kaikkien aikojen lempparilakka :3 Kukat ovat water decalseja, mutta ehkä ne olivat blogiani ajatellen liian rönsyilevä ja levoton lisä?


Käytetyt lakat:
Essie - Go Ginza
Color Club - Electro Candy
Glitterlakka - nimetön Thaimaasta
Mereneid - Base Coat Ridgefiller Rose
Mereneid - Top It All Topcoat

Mutta katsokaapas näitä ihania, herkullisia, keväisiä ja kesäisiä kynsiä! Eivät turhaan tyypit ole kynsibloggaajia.Osaisitko yhdistää seuraavat blogit näihin kynsiin?
(Ilman, että kurkit blogeihin, joissa kaikissa on jo ahkerasti naputeltu miittikynsistä :D)

+ mukana oli tietenkin myös Dazzling Glow

Miittiä oli mahtavaa "emännöidä" Annien ja Misifyn kanssa. Suurkiitos miittiin osallistuneille!

4 kommenttia:

 1. Kyllä nää oli ihan sun blogin näköiset ja nimenomaan valoisat! :)) Vielä kun kuvatkin on valoisat! Yhdistämistehtävä oli helppo. ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivänvalosta kaikki hyöty irti :D Mutta miten osasitkin yhdistellä kaikki blogit kynsiin.. ;)

   Poista
 2. Mäkin halusin tulla sanomaan, että kyllä nämä valoisat on, hienosti tulkittu! :) Ja nyt kun asiaa pohdin niin kyllä nuo water decalsit on kanssa yksi elementti sun blogissa. Muistissa blue-ming ja ne perhosdecalit. ;)

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3