17. huhtikuuta 2014

miittirinki: Zoya

Vas. Annien Zoya-kokoelman antia | Oik. Minun kolme kaunista Zoyaani :)
Zoya on laadukkaita lakkoja ja upeita sävyjä sisältävä kyndilakkabrändi Yhdysvalloista. Suomeen Zoyaa maahantuo NailCity. Suvi Kytökangas NailCityltä kertoo heidän historiastaan Zoyan kanssa ja siitä, kuinka Zoya-merkki on syntynyt.

 - Tutustuin Zoya-lakkoihin itse keväällä 2009 ja jo samana syksynä esittelimme lakat Kauneusmessuilla Helsingissä.
 - Zoya-lakoissa meidät vakuutti niiden laatu ja myrkyttömyys (5 FREE*). Valmistaja Art of Beauty on ihana perhejohtoinen yritys ja heidän kanssa on miellyttävä tehdä yhteistyötä. Perheen isä Michael Reyzis on kehittänyt nämä kynsilakat vaimolleen Zoyalle.
- Isä Michael on edelleen aktiivisesti mukana yrityksen toiminnassa ja yhdessä Zoya-vaimonsa kanssa he edustivat jälleen nyt huhtikuun alussa Italiassa Bolognan Cosmoprof-messuilla. He ovat hyvin tarkkoja tuotteistaan ja brändistään.

Suvi kertoo suosikkisävyikseen violetin Auroran, hopeisen Trixien ja graffitinharmaan Frejan.

Mistä Zoya-lakkoja on mahdollista ostaa Suomessa?

 - Lakkojen kuluttajamyynti Suomessa ja Euroopassa muuallakin tapahtuu ainoastaan hoitoloiden kautta. Jälleenmyyjät on listattu kotisivuillamme ja niitä on valitettavasti tällä hetkellä varsin vähän. Pyrimme kokoajan laajentamaan jälleenmyyjäverkostoa, mutta monet hoitolat tuntuvat suhtautuvan kovin nihkeästi kynsilakkojen myyntiin.
- Jotta Zoya-lakkoja olisi kuitenkin myös Suomessa saatavilla, olemme toimittaneet niitä kuluttajille myös postitse niille paikkakunnille, joissa ei vielä ole jälleenmyyjää. Kuluttajaverkkokauppaa ei siis ole, mutta sähköpostilla voi lakkoja tilata meiltä.

Zoya-lakkojen hinnat / NailCity
Värilakat 15,50€/kpl
Alus- ja päällyslakka 17,50€/kpl 
Pikakuivatustipat 25€/kpl 
Postimaksu 3€ / lähetys

Tilauksen voi tehdä sähköpostitse: info@nailcity.fi

*5 FREE = Lakka ei sisällä tolueenia, formaldehydiä, formaldehydihartsia, kamferia tai DBP:tä

Muutama herkku, jotka nappasin Zoyan sivuilta.
Itse olen ihan hämilläni siitä, miten vähän Suomessa oikeasti jälleenmyydään Zoyaa. Omiin kokemuksiin ja kynsiharrastajien ja –bloggaajien kertomiin nojaten voi ykskantaan todeta, että Zoyathan ovat todella hyvää mainetta nauttivia, laadukkaita ja upean sävyisiä kynsilakkoja.

Kynsi- ja kauneusbloggaajien miittiin saatiin vastaanottaa erä toinen toistaan kauniimpia sävyjä Zoya-lakkapulloja. Saimme NailCityltä kokonaisen Beach & Surf -kesäkokoelman vuodelta 2012. Jokainen sai goodie bagissaan yhden Zoyan ja arvonnassa oli mahdollisuus voittaa toinen. Minua lykästi ja sain kaksi kaunista (ja onneksi niin erilaista) sävyä oranssin creme Zoya Zuzan ja turkoosi-hopeashimmer Zoya Arizona.

Zoyalle on muuten pian tulossa myyntiin aika kutkuttavannäköinen kesäkokoelma(t) Tickled & Bubbly.


Zoya Arizona - 2 kerrosta, ei päällyslakkaa
Zoya Zuza - 2 kerrosta, ei päällyslakkaa

Keskustelimme miitissä eri lakkabrändien nimeämistyyleistä ja totesimme, että Zoyalla on kiinnostavat ja kenties kauneimmat, mieleenjäävät nimet. Lakkojen (suur)kuluttajana voin todeta, että kokonainen käyttökokemus syntyy lakan sävystä, pullon muodosta, lakan koostumuksesta, siveltimen mallista ja koosta, tuotteen levittymisestä aina kynsilakan nimeen asti. Nimi on se, josta keskustellaan, nimi jää mieleen. Jos se on ruma tai ylipitkä tai mitäänsanomaton (joku Peony Pink tai Blue Ice) ei lakkaa tee mieli edes ostaa. Täydellisellä koostumuksellä ja värillä voidaan ohittaa hölmö nimi, mutta paljon mieluummin ostan kauniin lakan, joka on nimetty Odeteksi tai Lanaksi

Mitäs ajatuksia Zoya herättää? Onko merkkinä jo koettu vai täysin tuntematon? :)

Blogimiittirinki, jossa miittiin osallistuneet bloggaajat vuorollaan esittelevät sponsoreita jatkuu vielä viikon, ensi keskiviikkoon asti. Huomenna palataan Misifyn blogiin ja erään kynsiharrastajien keskuudessa hyvin tunnetun lakkamerkin pariin. Käykäähän kurkkaamassa klo 19!

18.4: Misify's
19.4: TalkandBake
22.4: Kynsille
23.4: Dazzling Glow

4 kommenttia:

 1. Tää oli kiva, vähän erilainen miittipostaus. Tykkäsin! Tykkään kyllä Zoyastakin, Zuzaa ihastelin Miljalla mutta ruoja ei suostunut luopumaan omastaan joten se on nyt tilattu toisaalta:) Oiskohan mulla joku 25 Zoyan lakkaa tällä hetkellä, kyllä se on yksi lempimerkkejäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritimme toteuttaa sponsoreiden esittelyä vähän eri tavalla ja että kaikki saisivat vähän enemmän blogitilaa :)

   Voi sulla on kyllä kadehdittava Zoya-kokoelma :o Pitääkin käydä sun blogista metsästämässä swatcheja kun tulee se hetki, että pakko tilatta :3

   Poista
 2. Zoyasta on lyhyessä ajassa muodostunu yks lempimerkkejä. Mun on myös helppo saada käsiin Zoyaa, kun tuttavapiirissä on ihminen, joka kynsisalongissaan myy ko. merkkiä ja tuen mielelläni pientä, kotimaista yritystä. :) Muuten harmi sinänsä, että etenkin näillä nurkin on vähän hankalampi löytää Zoyaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, tuo on kyllä varsin hyvä kontakti :D Kivempi aina nähdä värit livenä kuin ruudulta, helpottaa huomattavasti valikointia...

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3