6. syyskuuta 2012

uutta blogisfäärissä

Ihanaiset lukijat! Hieman tiedotusasiaa liittyen blogini tulevaisuuteen. Tässä suora lainaus tiedotteesta:
"Lokakuussa syntyy blogimaailmaan uusi jännittävä Inspiration-konsepti, johon blogini on kutsuttu mukaan! Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta. Bloggaajalle Inspiration avaa tilaisuuden päästä esille Suomen johtavalla blogisivustolla ja löytää uusia lukijoita."
Ja tärkeää:
"Blogissa tulee lähiaikoina näkymään TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan blogin lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Halutessasi voit osallistua tutkimuksen pop-up –kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 lahjakorttia."
Olisi kiva, jos vastaisitte kyselyyn, jonka pitäisi näkyä sivupalkissa. Käsittääkseni se näkyy jokaiselle vain kerran (vai liekö tämä vain oman selaimeni temppuiluja?). Jos tekään ette näe kyselyä, tarkistakaa selainasetukset.

Ja blogin sisältöhän ei tule yhteistyötahon kanssa radikaalisti muuttumaan, ehkäpä saan muutaman lukijan lisää :) 

Kuvitukseksi vaikkapa päivitettyä rohviilikuvaa. Ei, en yritä näyttää vihaiselta lissulta, vaan yritän viehkeästi kurkistaa olkapään takaa. Se ON vaikeaa.

4 kommenttia:

 1. kuulostaapas jännittävältä :)

  VastaaPoista
 2. komppaan yllä olevaa kommenttia :)

  VastaaPoista
 3. Oho! Onnittelut Katjamaria! :) Näin sitä ruvetaan bloggaamisella tienaamaan, hyvähyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En tuosta tienaamisesta tiedä, mutta kenties jotain yhteistyökampanjoita on luvassa. Itse toivoisin, että saisin mahdollisuuden hemmotella lukijoita jollain kilpailuilla ja palkinnoilla, kun ei ole itellä mahdollisuuksia sellaisia järkätä :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3