5. syyskuuta 2012

syksyn kukka kynnellä

Olen päättänyt pysyä simppeleissä ja helpoissa lakkauksissa syksyn ajan (toki poikkeuksia lukuun ottamatta), sillä halua(isi)n keskittyä nyt opiskeluun (=opinnäytetyöhön). Tärkeintä on, että lakka pysyy ja näyttää suht siistiltä. Minulla on kynsien pituudet ihan minimissä katkeilujen vuoksi, mutta lyhytkyntisten pelastus - ranskistippi - korjaa tilanteen kuin tilanteen huijaamalla vähän lisämillejä.

Syksyä on selvästi värivalinnoissa ilmassa. Minulle kirkkaanpunainen on siis ehdoton syksy- ja talviväri. Akryylimaalien testaus jatkuu myös ja akryylikoristelu onkin erinomaisen kestävyytensä vuoksi loistovalinta harvoin päivittyville kynsille, lisäksi se kuivuu supernopeasti.


Tipit Mavala 74 Los Angeles, kukka ja lehdet akryylimaalia


Pienelle kynnelle ei ihan vesiväripensselillä maalatakaan yhtään mitään, joten tarpeeksi pikkuruiset siveltimet ovat tärkein työkalu.

Kynsitaidealkajille ja akryylimaalin kanssa hermoileville pieni vinkki (itse kuulun kumpaankin ryhmään): Pidä kynsien pohja mahdollisimman yksinkertaisena, esim. aluslakka riittää, jotta et hajoa niin pahasti kun sotkeutunut maali pitää pyyhkiä kerta toisensa jälkeen :) 

Ja jos haluat päästä tosi helpolla, kuten minä laiskimus; koristele aluksi vain yksi tai kaksi kynttä. Kun se yksi kynsi sitten näyttää hyvältä, niin onnistumisen riemu on suunnaton ja jaksaa taas seuraavalla kerralla kaivaa akryylit esiin ja kokeilla jotain uutta :D


Näihin kukkiin käytin kahta erikokoista viisto- ja litteäpäistä sivellintä. Pilkut luonnollisesti dotting toolilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita <3