12. syyskuuta 2012

löytö: Trind French Manicure Natural

Se, miksi kutsun tätä löydöksi, on hyvä laatu yhdistettynä edulliseen hintaan. Olen aiemmin kokeillut muutamia Trindin tuotteita ja tykännyt. Häälakkaukseeni käytettiin Trindin alus- ja päällyslakkaa ja se kesti hyvänä häämatkankin yli. Ajattelin jo aiemmin nykyisten SkinFoodin alus- ja päällyslakkani loppuessa kokeilla seuraavaksi Trindiä.


Eipä sattunut siis yhtään huonoon saumaan meidän Citymarketissa piipahtaminen ja lakkahyllyllä pyörähtäminen. Tämän trion hinta oli nimittäin alennettu 7 euroon. Sillä ei saa edes yhtä normaalihintaista Trindin lakkaa, joten olin kyllä riemuissani :) Opiskelijabudjetti kiittää.


 Trind French Manicure Natural: Pohjalakka, valkoinen kärkilakka ja päällyslakka.

Mitä tehdä manikyyrille, jos vain yksi kynsistä ottaa ja napsahtaa juuresta poikki? Korosta sitä! Tuohon nimettömän jämään olisi nimittäin koomista ollut vääntää ranskistippiä.


Todiste siitä, että minulla on oikeakin käsi. Kenties blogihistoriani ensimmäinen kuva molempien käsien kynsistä..?


All in all, olen erittäin tyytyväinen Trindin ranskissettiin, joka on minulla lajissaan ensimmäinen. Multa on aina puuttuneet kaikki tällaiset kauneuden perusjutut, mutta pakko myöntää, että olin pitkään "tylsiä" klassisia lakkauksia vastaan. Nyt rouvavuodet - tai siis vuosi - on tuonut mukanaan erilaista kauneuden arvostamista ja jopa ajottaisia blingbling-hetkiin sortumista.

 -English-
Since there have been lots of views from international sources I think some English summary might  be useful. This Trind French Manicure Natural set surprised me with its price (7€ from a local market) and quality. And what if only one of your fingernails brakes? Don't cover it, BLING IT! (check the teensy nail of my ring finger)

7 kommenttia:

 1. Oho, onpas ollut hyvä tarjous :) Minä melkein hypin eilen Sokoksella riemusta, kun näin laatikollisen O.P.I:n lakkoja, mutta ne ei olleetkaan kovin huimassa tarjouksessa, hitusen vajaa 12 € €/kpl :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minäkin kävin niitä hypistelemässä eilen :D Päädyin kuitenkin OPI Nicki Minaj Mini collectioniin, kun sekin oli pienessä alessa. Enemmän värejä kerralla 8P~

   Poista
  2. Minkä verran maksoi se kokoelma? :O

   Poista
  3. 19,90 tais olla (25e Sokoksen oikea hinta) + taisin saada henkilökunta-alea vielä kolmisen euroa. Mutta ei tuo 20 euroakaan paha ois ollut, 5e jää minilakoille hintaa :)

   Poista
  4. Yhyy! Minäkin haluan henkilökunta-alen :D Vaikka en olekaan siellä töissä :D

   Poista
  5. :D S-ryhmä on iso ketju, eikun vaan hakemaan!

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3