6. syyskuuta 2012

posti toi Pantenea

Kuinkahan moni teistä ehti klikata itselleen ilmaisen Pantenen hiustenhoitosetin? Satuin lukiessani blogimerkintää bongaamaan 6000 Pantene tuotepakettia jakavan linkin MouMoun blogista. Valitsin kolmesta hiustyypistä (muistaakseni fine, normal, coloured) värjätyt, vaikka joku "täysin mahdoton ja överisti kuivahtanut" olisi kuvannut tämänhetkistä reuhkaani paremmin. Eilen sain paketin, jota ensin toki ihmettelin, kun en muistaakseni ollut tilannut mitään. Kiva saada yllätyspaketteja kotiovelle :D

Paketista kuoriutui Pantene Pro-V Coloured Hair Protect & Smooth -sarjan hoitoaine ja shampoo, sekä 2min Colour Damage Rescue Treatment Masque eli värjättyjen hiusten hoitonaamio.


Eniten odotan tämän hoitonaamion aikaansaannoksia. Can you really rescue my hair?

6 kommenttia:

 1. Tulispa munkin paketti tänään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin ekan käyttökerran jälkeen tuntuu hyvältä ja sileältä :) Toki silikonilla voi olla vaikutuksensa siinä, kun en yleensä silikonipitoisia hiustuotteita käytä.

   Poista
 2. Mitä se silikoni haittaa kun joka paikassa siitä toitotetaan? :o T.Perehtymätön

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se varmaan niin paljon haittaakaan kuin sitä tosiaan toitotetaan :D Käytännössä jotkin silikonit eivät liukene veteen, jolloin silikoni kertyy hiukseen ja varsinaiset tehoaineet eivät pääse imeytymään. Silikoni tekee hiuksen pintaan kalvon, joka toki suojaa ja estää kosteutta haihtumasta, mutta voi myös kertyessään latistaa hiusta (tämä voi toki pörröpäille olla kaivattu juttu). Mulla silikonipohjaiset tuotteet tuntuu myös rasvoittavan hiusta nopeammin kuin olisi tarpeen ja jotkut sanovat niiden ärsyttävän päänahkaa tai jopa irrottavan hiuksia. Syväpuhdistavalla shampoolla pitäisi useampien silikonien kuitenkin hiuksesta lähteä.

   Poista
 3. nyyhs ei oo mun pakettii näkyny! mutta jospa pian tulis testaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se varmasti tulee :) Mulle tuli päiväpostin mukana, tai siis postidude soitti ovikelloa ja antoi paketin.

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3