10. syyskuuta 2012

MaxFactor False Lash Effect Fusion

Mistä tunnistaa hyvän ripsivärin?

 Ainakin siitä, kun joku kysyy, onko sinulla ripsienpidennykset. Joka kerta kun olen korkannut uuden MaxFactor False Lash Effectin, äiti on esittänyt tuon kohteliaan kysymyksen.


Tämänpituisissa ripsissä ei toki varsinaisen tekoripsimäisiin suorituksiin kyetä, mutta pakko myöntää, että FLE on kurvannut entisen suosikkimaskarani Sensai 38:n edelle. Sensain kulttimaskara on aluksi tosi märkää ja sotkevaa, mutta lopulta kuivuu kasaan melko nopeasti. Sensain mahtavan pysyvyyden takia se jää kuitenkin talviripsariksi pakkaspyöräilyä odottelemaan.


Oma lempparini False Lash Effecteistä on Fusion, joka tarjoaa kombinaation pituutta ja tuuheutta. Näissä rispissä muutaman tunnin viihtynyt ripsari on hieman varissut. Maskaran levittäminen on vaivatonta ja sotkua ei tule juuri nimeksikään. 

 
*tuijoti*
Päivän meikkinä tänään toimivat vain ja ainoastaan ripsiväri, kulmaväri ja peitevoide. 

Ps. Päivittelin vähän blogrolliin uusia lukemiani blogeja, joiden joukossa on myös monia teidän lukijoiden luotsaamia yksiköitä :) taitaa olla aika kynsiblogivoittoinen lukulista meikäläisellä...

2 kommenttia:

  1. Ihanat silmät :3 Mä käytän kans tota samaa ripsaria mutta siis sitä tavallista mustaa versiota, en oo vielä kokeillu tota fusionia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Minä taas en ole sitä perusmustaa vielä kokeillut. Uskoisin, että kaikki nämä False Lash Effectit on hyvälaatuisia. Seuravaaksi pitänee testata se vedenkestävä.

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3