2. helmikuuta 2015

The Finnish(able) Nail Art Challenge Spring 2015

Moi kaikki! Täällä ollaan intopiukeana kevään kynsilakkaushaasteen ja upouusien aiheiden kera. Päätimme  Annien ja Mirkan kanssa viime vuoden puolella, liekö ollut edes haaste puolivälissä, että syksynä "lanseerattu" The Finnish(able) Nail Art Challenge saakoon jatkua ja niinpä lähdimme kaavailemaan keväälle uusia aiheita.

Keväthaasteen aiheita on saman verran kuin syksylläkin - kokonaista 16 viikkoa, 32 haastetta:Idea menee samaa tuttua kaavaa:

 • Haaste alkaa 9.2.2015 alkavalla viikolla aiheella 1.
 • Haasteessa on kaksi aihetta jokaiselle viikolle, yhteensä siis 2 manikyyriä/viikko.
 • Manikyyrin saa tehdä ja julkaista minä päivinä viikossa haluaa.
 • Voi tehdä kumman tahansa viikon manikyyreista ensin.
 • Jotta kaikki näkisi mahdollisimman monen haastetoteutukset, toivoisimme teidän lisäävän linkkiwidgettiin linkit (jos kynnet on julkaistu blogipostauksen muodossa)
 • Haastekuvana on kolme eriväristä pohjaa, käytäthän jotakin niistä haasteen yhteydessä. 
 • Keväthaasteen virallinen hashtag on #ablecs15 ja sitä saa (ja kannattaa) käyttää kuvien löytämiseksi myös muissa sosiaalisissa medioissa.
 • Jos et ehdi aloittaa ensimmäiseltä viikolta, saat toki aloittaa myöhemminkin ja kiriä kiinni tai vaikka aloittaa haasteen keskeltä.
 • Haasteen jotkut aiheet ovat sidoksissa (Suomen) kuluvaan ajankohtaan.
 • Aiheita saa tulkita vapaasti ja omaperäisesti!
 • Käytä toki sanakirjaa tai kysy meiltä, jos englanninkieliset (oudohkotkin) nimet eivät aukene. Joidenkin aiheiden takana on tietty idea, mutta aihetta saa tulkita ihan miten kukin parhaaksi kokee :)
 • Ja ennen kaikkea: Pidä hauskaa, älä stressaannu ja tee omien mieltymyksien ja taitojen mukaan!


  Luvassa on myös pieni yllätyselementti: Kaikilla haasteeseen osallistuneilla ja osallistuvilla (sekä syksyn, että kevään) on mahdollisuus osallistua houkuttelevan palkinnon arvontaan, jonka lisäksi muistamme pienin yllätyksin kevään mittaan myös omia suosikkejamme. Infoa palkinnoista ja käytänteistä seuraa lisää myöhemmin (edit: täällä infoa arvonnasta ja kilpailusta). Tämä pienenä kiitokseneleenä kaikille, jotka ovat haasteen parissa painineet tai tulevat painimaan ;)

  Tästä voit poimia mieleisesi haastekuvan:


   
  Ihan hurjan paljon tervetuloa mukaan haasteeseen!
  Odotan innolla haastetulkintojanne! :D

  3 kommenttia:

  1. Nyt vaan intopiukeena pitää oottaa vielä ensi viikkoon. :D Mutta jee, ihan kohta! :D

   VastaaPoista
  2. Ooh, näyttää mahtavalta! Mä vielä taistelen syksyn haastetta loppuun, kun aloitin sen aikanaan keskeltä, ja ajattelin, ettei aika riitä tähän, mutta mutta... niin mahtavalta näyttää, että pakkohan tähän on lähteä mukaan! :) Ja ihanat keväiset värit noissa haastepohjissa! Tarkentavana kysymyksenä, että siis toivoisitteko tuon kuvan mukaan joka haastepostaukseen vai riittääkö, että se välillä blogissa vilahtaa? :)

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Hienoa, että jaksat taistella syksyn haastetta loppuun :) Ja mukaan ihmeessä kevätaiheisiin, jos aika yhtään antaa myöten <3

    Kuvaa ei missään nimessä tarvitse käyttää kaikissa haastepostauksissa, ihan vaikka ekassa tai mikä nyt hyvältä tuntuu :) Pääasia kuvan käytössä on, että kaikki tajuavat haasteen idean.

    Poista

  Kommentit ovat tervetulleita <3